China Pabrik Soft Temper 8011 Food Grade Aluminium Foil

Katrangan singkat:

Alloy 8011 aluminium foil minangka jinis bahan foil kanggo kemasan panganan.Paduan aluminium foil 8011 diprodhuksi dening GYJ Alufoil nduweni permukaan sing resik, werna seragam, ora ana bintik-bintik lan ora ana lubang jarum.Nduwe resistensi kelembapan sing apik, pamblokiran cahya lan kemampuan penghalang sing dhuwur.Yen digunakake ing kemasan panganan, luwih bisa nglindhungi panganan saka karusakan, ora beracun lan ora enak, aman lan higienis.Kinerja banget saka 8011 aluminium foil wis kepincut manungsa waé saka akeh pelanggan, lan dikarepake pasar wis tambah taun dening taun.


Detail Produk

Tag produk

8011 Aluminium Foil Aplikasi

Alloy 8011 Aluminium Foil akeh digunakake ing pawon kulawarga, supermarket utawa restoran, kanggo mbungkus panganan lan njaga panganan seger nalika manggang, manggang utawa masak.8011 aluminium foil wis nambah unsur Al-Fe-Si karo resistance dhuwur lan kurang-suhu apik, konduktivitas termal apik lan resistance kejut termal.Mulane, Alloy 8011-O bisa digunakake kanthi yakin.Kanthi fitur kasebut, aluminium foil 8011 bisa digunakake ora mung kanggo bahan foil kemasan panganan nanging uga kanggo produksi tutup aluminium, kemasan farmasi lan radiator.

Alloy 8011 minangka paduan khas kanggo aluminium foil lan saiki minangka logam sing paling akeh digunakake ing saben dinane.Minangka produser lan supplier aluminium foil utama China, Yutwin Aluminium khusus ing bisnis foil rumah tangga, foil wadah, foil kemasan lan foil farmasi.

Spesifikasi

StandarSiki

AluminumFlenga

Ketebalan 0.0045mm--0.2mm Jembar 10mm-500mmDawane ndhukung kustomisasi

AluminumClenga

jembaré 1000mm / 1250mm / 1500mm / 2500mm Dawane bisa selaras

AluminumPtelat

1000mm * 2000mm / 1250mm * 2500mm / 1500mm * 3000mm / 2000mm * 6000mm

Strip Aluminium

Ketebalan 0.2mm-4mm, Jembar 10mm-1000mm,Dawane ndhukung kustomisasi

konvensionalStandardThickness

0.2mm 0.3mm 0.1mm 0.5mm 0.0mm 0.8mm 1.0mm 1.0mm 2.0mm 2.0mm 3mm 34mm 3mm 3mm 34mm 3mm 34mm 34mm 34mm 164mm 85mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 95mm 100mm 105mm 110mm 115mm 120mm 125mm 130mm 135mm 140mm 145mm 150mm 155mm 160mm 165mm 170mm 175mm 180mm 180mm 185mm 109mm
Kekerasan H0 H12 H14 H18 H22 H24 H26 H32 H111 H114 T4 T6 Kekerasan liyane bisa disesuaikan
Bisa digunakake kanggo gambar werna, embossing, nglereni, pola, Strip lan Processing liyane

Ndhuwur minangka ukuran kumparan umum standar, lan kustomisasi didhukung

 

Tabel Bahan

Panganggone produk

1000 seri

1050 Kumparan panganan, kimia lan ekstrusi, macem-macem selang, bubuk kembang api
1060 Peralatan kimia minangka panggunaan khas
1100 Produk kimia, instalasi industri panganan lan wadhah panyimpenan, las, penukar panas, papan cetak, papan jeneng lan piranti reflektif

2000 seri

2024 Struktur pesawat, paku keling, komponen rudal, hub truk, komponen baling-baling lan komponen struktur liyane
2A12 Kulit pesawat, kerangka spacer, rusuk sayap, balok sayap, paku keling, lan liya-liyane, lan bagean struktur bangunan lan kendaraan transportasi.
2A14 Free forging lan die forging kanthi bentuk kompleks

 

3000 seri

 

3003 Peralatan pawon, panganan lan produk kimia, peralatan panyimpenan, tangki panyimpenan kanggo ngangkut produk cair, lan macem-macem prau tekanan lan pipa.
 3004 Piranti produksi lan panyimpenan produk kimia, bagean pangolahan piring, bagean pangolahan bangunan, alat bangunan lan macem-macem bagean lampu
3105 Pemisahan ruangan, baffle, papan kamar sing bisa dipindhah, talang atap lan pipa, bagean pembentuk lembaran, tutup botol, gabus, lsp.

 4000 seri

4032 Piston, sirah silinder
4043 Frame distribusi bangunan
4343 Produk kasebut akeh digunakake ing mobil, tangki banyu, radiator, lsp.

5000 seri

 5052 Tangki bahan bakar pesawat, pipa lenga, kendaraan lalu lintas lan bagian lembaran logam kapal, instrumen, penyangga lampu jalan lan paku keling, produk perangkat keras, lsp
 5083 Weldment pirings saka kapal, mobil lan pesawat;Pressure vessel, piranti pendingin, Menara TV, peralatan pengeboran, peralatan transportasi
5754 Tangki panyimpenan, prau tekanan, bahan kapal

6000 seri

6005 Tangga, antena TV, lsp
 6061 Pipa, rod, profil lan piring kanggo truk, menara, kapal, trem, Furnitur, bagean mechanical, mesin tliti, etc
6063 Profil bangunan, pipa irigasi lan bahan sing diekstrusi kanggo kendaraan, stand, perabot, pager, lsp

7000 seri

7075 Digunakake kanggo nggawe struktur pesawat lan bagean struktural stres dhuwur liyane lan cetakan kanthi kekuatan dhuwur lan tahan karat sing kuwat
7175 struktur kekuatan dhuwur kanggo forging pesawat.
7475 Plat klambi aluminium lan non-aluminium kanggo fuselage, pigura swiwi, stringer, lan sapiturute. Bagean liyane kanthi kekuatan dhuwur lan kateguhan fraktur dhuwur

8000 seri

8011 Plat aluminium kanthi tutup botol minangka fungsi utama uga digunakake ing radiator, sing umume digunakake ing produk aluminium foil

Kanggo bahan liyane, sampeyan bisa takon layanan pelanggan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita