Babagan awake dhewe

SHANGHAI YUTWIN TRADE CO., LTD.

Yutwin Aluminium khusus ing macem-macem produk sing bisa nyukupi macem-macem panjaluk sampeyan.

Produk utama kita kalebu strip coil sheet aluminium foil lan proses lapisan sing gegandhengan, profil aluminium kanggo industri, strip aluminium kanggo kabel lan pipa komposit, stok sirip, dekorasi foil, bunder aluminium kanggo nggawe panci.

banner1

Profil Perusahaan

Yutwin Aluminium khusus ing macem-macem produk sing bisa nyukupi macem-macem panjaluk sampeyan.Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing aluminium foil lan garis mesin.Kayata aluminium foil kanggo packing pangan, hairdressing foil, lenga silikon, kertas barbecue, aluminium foil jumbo roll, aluminium foil wadhah, Aluminium foil mesin gulung maneh, lan manual aluminium foil mesin nglereni, aluminium foil wadhah baris produksi.

Produk utama kita kalebu strip coil sheet aluminium foil lan proses lapisan sing gegandhengan, profil aluminium kanggo industri, strip aluminium kanggo kabel lan pipa komposit, stok sirip, dekorasi foil, bunder aluminium kanggo nggawe panci.

Kita ana ing lokasi geografis sing apik banget kanthi transportasi sing trep, sing cedhak karo Shanghai lan cedhak karo pirang-pirang pelabuhan, saiki kita wis dadi salah sawijining pertumbuhan paling cepet lan pangembangan pabrik pangolahan aluminium sing paling potensial ing China.kanthi jangkah globalisasi, perusahaan ora duwe gaweyan kanggo dadi pemasok produk kelas siji.

Diduweni peralatan majeng, kualitas unggul administer lan toping tim kerja, kita bisa kurban customer produk kualitas dhuwur lan layanan finest.We are looking nerusake kanggo madegaken hubungan bisnis long-term karo klien saka ngarep lan luar negeri ing asas saka keuntungan bebarengan.

We are ngarahake ing prodhuksi produk kualitas dhuwur, perusahaan wis lulus Certificate saka ISO9001: 2000, FDA, SGS, TUV, CE lan performs karo ketaatan kanggo requirement saka sistem kuwi.

1 (3)
1 (2)
1 (1)
56

Budaya Perusahaan

Yutwin Aluminium tansah netepi inovasi lan pembangunan, adhering kanggo filosofi bisnis "Kejujuran & Sincerity, Nggawe Nilai kanggo Pelanggan, Win-Win", terus lan stably njupuk dalan pembangunan kualitas dhuwur, adhering kanggo standar dhuwur lan Manajemen ketat saka bahan mentahan kanggo produk rampung kanggo mesthekake kualitas, kita tansah nindakake kita paling apik kanggo gawe marem kabutuhan potensial kita pelanggan.

Visi kita yaiku dadi perusahaan pangolahan aluminium inovatif teknologi kelas donya, kita kanthi tulus gelem kerjo bareng karo perusahaan saka sak ndonya kanggo mujudake kahanan sing menang-menang amarga tren globalisasi ekonomi wis dikembangake kanthi kekuwatan sing ora bisa ditolak.