Kabar

  • Kemasan Coklat 8011 Aluminium Foil

    Kemasan Coklat 8011 Aluminium Foil

    Coklat minangka panganan sing asring dipangan ing urip saben dina.Bahan baku coklat yaiku: biji kakao, massa coklat lan mentega coklat sing digawe sawise digiling, gula, susu, lan liya-liyane. ...
    Waca liyane
  • Konferensi lan Pameran Aluminium Internasional Arab ing Mesir

    Konferensi lan Pameran Aluminium Internasional Arab ing Mesir

    ARABAL wis ngumumake yen sawise sawetara taun tanpa acara langsung, Konferensi lan Pameran Aluminium Internasional Arab bakal dianakake maneh ing 2022. Nggabungake konferensi strategis karo pameran internasional, ARABAL minangka acara perdagangan premium kanggo Tengah E...
    Waca liyane
  • Seni Relief Aluminium Foil sing nggumunake

    Seni Relief Aluminium Foil sing nggumunake

    Karya kaligrafi lan lukisan sing digawe saka kaleng minangka bahan utama uga diarani lukisan aluminium foil lan stiker perak.Amarga tembok njero kaleng nduweni kilap metalik, nduweni tekstur perak sing kuwat lan rasa lega, mula karya kaligrafi lan lukisan sing digawe ora mung duwe ...
    Waca liyane
  • Bedane Antarane Loro Sisi Aluminium Foil Ing Masak

    Bedane Antarane Loro Sisi Aluminium Foil Ing Masak

    Amarga saka sisih padhang lan sisih peteng saka aluminium foil (timah foil), alesan ngapa loro-lorone katon beda iku proses Manufaktur.Nalika aluminium foil di-push metu, sisih ing kontak karo roller bakal mencorong.Manufaktur aluminium foil padha karo nggawe mie ...
    Waca liyane
  • Persediaan Aluminium Utama China Turun dadi 681.000

    Persediaan Aluminium Utama China Turun dadi 681.000

    Persediaan sosial aluminium utami ing China wis mudhun ing akhir minggu sing rampung Senin, 5 September, ing wolung wilayah konsumsi utama, kalebu jaminan SHFE, sawise mundhak minggu kepungkur.Data Pasar Logam Shanghai nuduhake persediaan wis gunggunge 681,000 ton, mudhun 2,000 ton ...
    Waca liyane
  • Pabrikan Aluminium Walanda mungkasi Output liwat rega energi sing dhuwur

    Pabrikan Aluminium Walanda mungkasi Output liwat rega energi sing dhuwur

    Produsen aluminium Walanda Aldel ana ngandika iku mothballing kapasitas isih ing fasilitas ing Farmsum, kasebut terus prices energi dhuwur lan lack of support pemerintah.Aldel gabung karo dhaptar perusahaan sing saya tambah akeh nyuda utawa mungkasi produksi Eropa amarga rega gas lan listrik duwe ...
    Waca liyane
  • 7 Bab Sampeyan Aja Nglakoni Kanthi Aluminium Foil

    Aluminium foil wis akeh kegunaan ing pawon lan ngluwihi, saka tenting liwat casseroles kanggo malah reresik grates Panggangan.Nanging iku ora infallible.Ana sawetara panggunaan aluminium foil sing ora disaranake, amarga ora efektif utawa mung mbebayani.We'...
    Waca liyane
  • Teknologi Pengolahan Cold Forming Aluminium Foil

    Teknologi Pengolahan Cold Forming Aluminium Foil

    Cold Forming Foil minangka bahan kemasan kanthi kinerja penghalang paling dhuwur, sing bisa nolak kelembapan, oksigen lan cahya.Nanging perlu nggambar sajrone proses pengemasan, mula kadhangkala ana gelembung retak lan delaminasi sajrone proses nggambar.Iku ndadékaké kanggo kurang efisien lan dhuwur sampah ...
    Waca liyane
  • Ringkesan Inventaris China lan Bungkus Data tanggal 10 Juli

    Ringkesan Inventaris China lan Bungkus Data tanggal 10 Juli

    Persediaan ingot aluminium: Persediaan sosial ingot aluminium ing wolung pasar utama China gunggunge 723.000 mt ing 10 Juli, mudhun 11.000 mt saka Kamis pungkasan lan 135.000 mt luwih murah tinimbang ing periode sing padha taun kepungkur.Persediaan ing Wuxi terus mudhun amarga sawetara panuku hilir tuku ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane Aluminium Daur Ulang lan Kothak Aluminium Foil Penerbangan

    Bedane antarane Aluminium Daur Ulang lan Kothak Aluminium Foil Penerbangan

    Kanthi paningkatan tingkat ekonomi sing terus-terusan lan paningkatan kesadaran masarakat babagan perlindungan lan kesehatan lingkungan, panggunaan peralatan makan aluminium foil saya tambah akeh.Apik, akeh kaluwihan kayata nyedhiyakake macem-macem metode pemanasan kanthi cepet ...
    Waca liyane
  • RUSAL lan Nornickel Muga-muga Nggabung Ing Tengah Sanksi

    RUSAL lan Nornickel Muga-muga Nggabung Ing Tengah Sanksi

    Sanksi Barat kanggo invasi militer Rusia ing Ukraina bisa meksa loro oligarki Rusia, Vladimir Potanin lan Oleg Deripaska, kanggo mungkasi konflik paling dawa ing sajarah perusahaan Rusia lan tinimbang nggabungake raksasa logam - nikel lan paladium utama Norilsk Nikel lan aluminium ...
    Waca liyane
  • Cold Forming Blister Foil kanggo Kemasan Obat

    Cold Forming Blister Foil kanggo Kemasan Obat

    Aluminium kawangun kadhemen uga dikenal minangka kadhemen kawangun foil lan kadhemen kawangun blister foil.Paket aluminium foil kadhemen iki digawe saka nilon, aluminium lan PVC.Foil sing dibentuk kadhemen mbutuhake stamping kadhemen.Mulane, manufaktur kudu duwe peralatan stamping tliti dhuwur kanggo njamin kualitas ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2