Plat Aluminium Kab

  • China Manufacture Supplier 1100 Aluminum Plate

    China Manufaktur Supplier 1100 Plate Aluminium

    Aluminium 1100 minangka salah sawijining paduan aluminium sing paling lembut lan mulane ora digunakake kanggo aplikasi kanthi kekuatan dhuwur utawa tekanan dhuwur.Sanadyan asring kadhemen-makarya, aluminium murni bisa uga panas-makarya, nanging luwih kerep, aluminium wis shaped dening Spinning, stamping lan proses drawing, ora ana kang mbutuhake nggunakake panas dhuwur.Proses iki ngasilake wujud aluminium ing wangun foil, piring, bar utawa rod bunder, lembaran, strip, lan kawat.

  • China Manufacture Supplier 1050 Aluminum Plate

    China Manufaktur Supplier 1050 Plate Aluminium

    Lembaran aluminium 1050 kalebu kulawarga tempa murni komersial kanthi kemurnian 99,5% Aluminium.Kajaba Al, 0,4% Fe ditambahake ing 1050 lembaran aluminium, saéngga, nduweni konduktivitas listrik sing dhuwur.Klompok aluminium seri 1000 nawakake resistensi koreksi sing paling apik dibandhingake karo klompok campuran, uga lembaran aluminium 1050.

    Paduan aluminium 1050 minangka kelas aluminium sing populer kanggo karya lembaran logam umum ing ngendi kekuatan moderat dibutuhake. Paduan aluminium 1050 dikenal kanthi resistensi korosi sing apik, daktilitas dhuwur lan Rampung sing reflektif.

  • China Manufacture Supplier 1060 Aluminum Plate

    China Pabrik Supplier 1060 Plate Aluminium

    Alloy 1060 punika kekuatan relatif kurang, alloy kemurnian dhuwur karo 99,6% isi aluminium minimal.Punika kacathet kanggo ciri welding banget lan formability bebarengan karo resistance karat apik.Nduwe kemampuan mbentuk sing apik kanthi kerja kadhemen utawa panas kanthi teknik komersial lan bisa dilas kanthi cara komersial standar.

    Klompok campuran 1xxx kabeh nampilake karakteristik pembentukan, welding, brazing lan finishing sing apik banget, lan bisa gampang kena pengaruh, ditarik kadhemen, ditarik jero lan ditekuk menyang macem-macem konfigurasi.Karakteristik paduan 1060 nggawe cocog kanggo peralatan penanganan kimia lan panganan, uga kanggo wadhah panganan, farmasi lan cairan.

  • China Manufacture Supplier 2024 Aluminum Plate

    China Manufaktur Supplier 2024 Aluminium Plate

    Paduan aluminium 2024 minangka paduan suhu rendah sing apik.2024 utamané alloyed karo tembaga.Uga ngandhut mangan lan magnesium lan kadhangkala bisa ngemot silikon, wesi, kromium, seng lan/utawa titanium sing luwih cilik.

    Panggunaan utamane yaiku ing aplikasi sing mbutuhake rasio kekuatan dhuwur kanggo bobot lan resistensi sing apik kanggo lemes.Wis properti kanggo gandheng nanging mung liwat gesekan welding.Good machinability lan kemampuan Rampung lumahing.A bahan kekuatan dhuwur saka workability nyukupi.

  • China Manufacture Supplier 3003 Aluminum Plate

    China Manufaktur Supplier 3003 Plate Aluminium

    Lembaran aluminium 3003 kalebu lembaran aluminium 3XXX, saka segi volume penjualan lan panriman pangguna, sing saiki dadi produk sing luwih apik.3003 piring aluminium biasane disebut piring aluminium anti-karat.

    Plat aluminium 3003 nduweni unsur paduan mangan, sing luwih unggul tinimbang piring aluminium seri 1 konvensional ing kinerja anti-karat.Saiki, aplikasi sing paling umum saka piring aluminium 3003 ing pasar yaiku pratandha lalu lintas kacepetan dhuwur, tandha bangunan, alangan kacepetan dhuwur, cangkang bangunan, lan liya-liyane, sing kabeh aplikasi populer saka piring aluminium 3003.

  • China Manufacture Supplier 3004 Aluminum Plate

    China Manufaktur Supplier 3004 Plate Aluminium

    Paduan aluminium 3004 minangka paduan ing kulawarga aluminium-mangan tempa (seri 3000 utawa 3xxx).Iku padha karo paduan 3003, kajaba tambahan magnesium kira-kira 1%.

    Bisa digarap kadhemen (nanging ora, ora kaya sawetara jinis paduan aluminium liyane, diolah kanthi panas) kanggo ngasilake temper kanthi kekuatan sing luwih dhuwur nanging daktilitas sing luwih murah.Kaya umume paduan aluminium-mangan liyane, 3003 minangka paduan tujuan umum kanthi kekuatan moderat, kemampuan kerja sing apik, lan tahan korosi sing apik.Biasane digulung lan diekstrusi, nanging biasane ora dipalsukan.Minangka wesi wrought, iku ora digunakake ing casting

  • China Manufacture Supplier 3105 Aluminum Plate

    China Manufaktur Supplier 3105 Plate Aluminium

    Aluminium alloy 3105 ateges 98% aluminium alloy karo tambahan suntingan kanggo nambah kekuatan saka alloy 1100 lan 3003. Iku ora hardenable dening perawatan panas lan wis resistance karat apik, formability lan weldability.

    3105 aluminium alloy wis resistance karat apik, plasticity apik lan processability, lan kinerja welding gas lan busur welding apik.3105 aluminium nduweni kekuatan rada luwih dhuwur tinimbang 3003 aluminium, sifat liyane padha karo 3003 aluminium.

  • China Manufacture Supplier 5052 Aluminum Plate

    China Manufaktur Supplier 5052 Aluminium Plate

    Plat aluminium 5052 minangka paduan sing wis dibentuk kanthi kombinasi logam, sing kalebu 0,25 persen kromium lan 2,5 persen magnesium.Wis workability gedhe lan siap mesin lan weldable.Kekuwatan lemes sing dhuwur lan kekuatan statis medium, ditambah resistensi korosi sing apik, dadi populer digunakake ing atmosfer laut.Kaya karo wesi aluminium liyane, kelas aluminium iki nduweni konduktivitas termal sing apik.Kanggo harden wesi iki, kadhemen kudu digunakake, amarga panas ora bisa entuk iki.Wis watesan toleransi banget lan sifat lemes.

  • China Manufacture Supplier 6061 Aluminum Plate

    China Manufaktur Supplier 6061 Aluminium Plate

    6061 Plat Aluminium (AMS 4027) iku salah siji saka gelar paling Versatile saka kekuatan dhuwur, panas nambani wesi aluminium.Temperamen T6 digayuh liwat perawatan panas solusi lan tuwa gawean kanggo entuk tingkat hardening udan sing paling gedhe, lan tahan retak stres amarga kalebu magnesium lan silikon minangka unsur paduan utama.Iki digunakake kanggo aplikasi teknik lan struktur, prau, perabotan, tangga, lan liya-liyane.

  • China Manufacture Supplier Aluminum Coil

    China Manufaktur Supplier Aluminium Coil

    Plat Aluminium tahan banget kanggo korosi, ulet banget lan nduweni finish reflektif.Iku kira-kira 1/3 bobot saka baja entheng, supaya iku becik kanggo karya sheet metal umum ngendi kekuatan Moderate dibutuhake nanging bobot masalah.Plat aluminium gampang dibentuk utawa ditekuk nggunakake alat tangan utawa rem sing mlengkung.Uga bisa dipotong nggunakake jigsaw kanthi lading sing bener, ing guillotine.Plat aluminium bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi saka piring perkakas, struktural, teknik umum, transportasi, pertanian, arsitektur, badan truk, bagean trailer kapal lan bangunan prau.