Sandwich Roof Panel Aluminium Foil

  • China Manufacture Supplier Sandwich Roof Panel Aluminum foil

    China Pabrik Supplier Sandwich Roof Panel Aluminium foil

    Panel gendheng iki bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, obat-obatan, elektronik, peternakan lan industri liyane. Pasar duwe prospek sing amba kanggo pangembangan.

    Panel sandwich iki nyadari desain shunt anti banyu, sing bisa nyuda area banyu ing papan lan ngganti piring baja warna kanthi aluminium foil, sing ningkatake suhu dhuwur lan resistensi karat produk.Panel sandwich karo aluminium foil digabungake karo fungsi bantalan beban, insulasi panas, tahan geni lan anti banyu.

    Panel sandwich PIR karo kertas kraft aluminium bisa non-beracun lan hambar, lan ora mbutuhake dekorasi sekunder.

    Panel iki nyadari desain shunt anti banyu, sing bisa nyuda area banyu panel.Iku ngganti sheet baja warna karo aluminium foil, kanthi cara iki, nambah resistensi suhu dhuwur lan resistensi karat produk.

    Panel gendheng iki bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, obat-obatan, elektronik, peternakan lan industri liyane. Pasar duwe prospek sing amba kanggo pangembangan.