Fiber Optic Aluminium Foil Kab

  • China Manufacture Supplier Fiber Optic Cable Aluminum Foil

    China Manufaktur Supplier Fiber Optic Kabel Aluminium Foil

    Aluminium foil mylar tape kasusun saka aluminium foil lan mylar tape.Prodhuk iki bisa nyedhiyakake jangkoan shielding dhuwur, nggawe sinyal transmisi luwih bebas saka gangguan elektromagnetik, lan nyuda atenuasi sinyal sajrone transmisi data, supaya sinyal kasebut bisa ditularake kanthi luwih aman, lan kinerja listrik kabel kasebut kanthi efektif.

    Kita bisa nyedhiyani siji-sisi aluminium foil mylar tape lan pindho sisi aluminium foil mylar tape.Sisih kaping pindho kasusun saka tape mylar ing tengah lan lapisan aluminium foil ing saben sisih.Aluminium lapisan ganda nduweni peran refleksi lan panyerepan saka rong sinyal, lan nduweni efek shielding sing luwih apik.

    Yutwin aluminium foil tape pmylar nduweni karakteristik permukaan sing rata, rata, seragam, ora ana impurities, ora ana kisut, ora ana bintik-bintik, kekuatan tarik dhuwur, kinerja shielding apik, tahan banyu sing apik, lan kekuatan dielektrik sing dhuwur.

    Werna tape mylar aluminium foil pindho sisi iku alam, siji-sisi bisa dadi alam, biru utawa werna liyane sing dibutuhake dening pelanggan.