Dicet Aluminium

  • China Manufacture Supplier Prepainted Aluminum

    China Manufaktur Supplier Prepainted Aluminium

    Koil aluminium sing dilapisi warna sing diprodhuksi dening perusahaan utamane yaiku lapisan poliester lan lapisan fluorokarbon, kanthi kekandelan antara 0.24mm-1.2mm.Werna utama saiki yaiku putih, abang, biru, perak-abu-abu, lan liya-liyane.Pelanggan bisa milih macem-macem werna liwat kertu werna Raul miturut kabutuhan dhewe.

    Kumparan aluminium sing dilapisi warna dilapisi warna ing piring aluminium utawa (kumparan aluminium).Aluminium sing dilapisi warna fluorokarbon umum lan aluminium sing dilapisi warna poliester digunakake ing panel aluminium-plastik, veneer aluminium, lan panel honeycomb aluminium.Langit-langit aluminium, permukaan atap, sisa, kaleng, produk elektronik.Bobot saben unit volume paling entheng ing antarane bahan logam.