Aluminium Foil Kab

  • China Manufacture Soft Temper 8011 Food Grade Aluminum Foil

    China Pabrik Soft Temper 8011 Food Grade Aluminium Foil

    Alloy 8011 aluminium foil minangka jinis bahan foil kanggo kemasan panganan.Paduan aluminium foil 8011 diprodhuksi dening GYJ Alufoil nduweni permukaan sing resik, werna seragam, ora ana bintik-bintik lan ora ana lubang jarum.Nduwe resistensi kelembapan sing apik, pamblokiran cahya lan kemampuan penghalang sing dhuwur.Yen digunakake ing kemasan panganan, luwih bisa nglindhungi panganan saka karusakan, ora beracun lan ora enak, aman lan higienis.Kinerja banget saka 8011 aluminium foil wis kepincut manungsa waé saka akeh pelanggan, lan dikarepake pasar wis tambah taun dening taun.

  • High Quality 1235 Aluminum Foil Made In China

    Kualitas Tinggi 1235 Aluminium Foil Made In China

    Aluminium foil alloy 1235 minangka foil alloy karo isi aluminium ora kurang saka 99,35%, supaya nduweni kaluwihan saka resistance karat apik, ductility proses, konduktivitas listrik lan termal saka aluminium.Kajaba iku, aluminium foil alloy 1235 kaya produk aluminium foil liyane, nduweni karakteristik non-beracun lan ora ana ambune, Kelembapan-bukti, cahya-shielding, dhuwur online-tightness, lan penylametan wewangian, lan iku gampang kanggo proses pola ayu saka macem-macem werna. .Kajaba iku, rega pasar 1235 aluminium foil relatif murah.

  • High Quality 8079 Aluminum Foil Made In China

    Kualitas Tinggi 8079 Aluminium Foil Made In China

    8079 aluminium minangka paduan aluminium sing ora diklasifikasikake.Properti sing dikutip cocok kanggo temper H14.Kanggo nggayuh temperamen iki, logam kasebut dikerasake nganti kekuatan sing kira-kira separo antarane anil (O) lan full-hard (H18).8079 minangka sebutan Asosiasi Aluminium (AA) kanggo materi iki.Ing standar Eropa, bakal diwenehi minangka EN AW-8079.AlFe1Si minangka sebutan kimia EN.Kajaba iku, nomer UNS yaiku A98079.

  • High Quality 3003 Aluminum Foil Made In China

    Kualitas Tinggi 3003 Aluminium Foil Made In China

    3003 aluminium foil minangka produk umum saka paduan seri Al-Mn.Amarga saka tambahan unsur Mn alloy, wis resistance teyeng banget, weldability lan resistance karat.Kajaba iku, 3003 aluminium foil uga non-panas dianggep alloy, supaya kadhemen cara digunakake kanggo nambah mechanical sawijining, nanging 3003 aluminium foil karo kekuatan medium punika 10% kuwat saka 1 seri aluminium foil.Kajaba iku, plasticity lan welding kinerja 3003 aluminium foil uga apik banget.

  • High Quality 3004 Aluminum Foil Made In China

    Kualitas Tinggi 3004 Aluminium Foil Made In China

    3004 aluminium foil uga kalebu seri paduan Al-Mn.Kanthi tambahan komponen campuran Mn, kekuatane rada kuwat tinimbang aluminium foil 1 seri, lan kekuatane uga luwih dhuwur tinimbang 3003 aluminium foil.Kajaba iku, 3004 aluminium foil nduweni atose dhuwur lan bantalan beban sing apik, lan efek stamping luwih apik tinimbang 3003 aluminium foil.Minangka versi upgrade saka 3003 aluminium foil, 3004 aluminium foil uga bahan pangan aluminium foil khas, kang bisa digunakake ing packaging pangan, kontaner, kothak nedha awan, etc., lan duwe kauntungan biaya-efektif.

  • High Quality 8021 Aluminum Foil Made In China

    Kualitas Tinggi 8021 Aluminium Foil Made In China

    Komposit aluminium foil kanggo baterei paket lunak utamane 8021 aluminium foil, lan kombinasi aluminium foil 8021 minangka salah sawijining asil utama saka Yutwin Aluminium.Komposit aluminium foil 8021 digawe dening Yutwin nduweni permukaan sing resik lan rata tanpa noda minyak.Nduwe sifat lampiran lan intensifikasi sing apik sajrone siklus intensif film aluminium-plastik, lan ora angel dicopot lan delaminate.

  • China Manufacture Soft Temper 1100 Food Grade Aluminum Foil

    China Pabrik Soft Temper 1100 Food Grade Aluminium Foil

    1100 aluminium foil minangka paduan murni sing paling komersial ing kabeh kelas aluminium.1100 coil aluminium lan 1100 sheet aluminium kasedhiya kanggo macem-macem aplikasi kalebu panyimpenan kimia lan peralatan pangolahan.

    Keuntungan saka 1100 aluminium coil & sheet kalebu 99% utawa luwih isi aluminium dibandhingake gelar liyane saka aluminium.1100 minangka paduan aluminium kekuatan rendah kanthi resistensi karat sing apik.

  • High Quality 5052 Aluminum Foil Made In China

    Kualitas Tinggi 5052 Aluminium Foil Made In China

    5052 aluminium foil belongs kanggo Al-Mg seri alloy, kang wis sawetara saka sudhut aplikasi lan paduan paling janjeni.5052 aluminium foil ora beracun lan ora ana ambune, aman lan higienis, nganti standar bahan pangan, minangka salah sawijining bahan mentah kothak meal aluminium foil sing umum digunakake, uga bisa digunakake kanggo tujuan liyane.YIKUO Aluminium minangka produsen adol langsung skala gedhe saka 5052 aluminium foil.Aluminium foil diprodhuksi dening perusahaan wis wangun apik, ora pinholes, ora kabel ireng garis padhang lan impurities liyane.Sawise macem-macem tes, wis tekan standar kesehatan nasional.5052 aluminium foil diprodhuksi dening YIKUO Aluminium diekspor kabeh ndonya lan wis nampa pujian unanimous saka pelanggan.

  • High Quality 8021 Aluminum Foil Made In China

    Kualitas Tinggi 8021 Aluminium Foil Made In China

    1060 aluminium foil punika foil gabungan karo 99,6% isi Al ing 1 seri item aluminium unadulterated, supaya ngemu malleability luar biasa, alangan konsumsi, konduktivitas listrik, lan konduktivitas anget saka aluminium unadulterated.Temenan, ekspansi bagean senyawa uga nambah kekuwatan lan sifat paduan 1060 aluminium foil, kanthi nggunakake macem-macem atribut lan ditrapake ing pirang-pirang lapangan.