Warta perusahaan

  • Kemasan Coklat 8011 Aluminium Foil

    Kemasan Coklat 8011 Aluminium Foil

    Coklat minangka panganan sing asring dipangan ing urip saben dina.Bahan baku coklat yaiku: biji kakao, massa coklat lan mentega coklat sing digawe sawise digiling, gula, susu, lan liya-liyane. ...
    Waca liyane
  • Bedane Antarane Loro Sisi Aluminium Foil Ing Masak

    Bedane Antarane Loro Sisi Aluminium Foil Ing Masak

    Amarga saka sisih padhang lan sisih peteng saka aluminium foil (timah foil), alesan ngapa loro-lorone katon beda iku proses Manufaktur.Nalika aluminium foil di-push metu, sisih ing kontak karo roller bakal mencorong.Manufaktur aluminium foil padha karo nggawe mie ...
    Waca liyane
  • Teknologi Pengolahan Cold Forming Aluminium Foil

    Teknologi Pengolahan Cold Forming Aluminium Foil

    Cold Forming Foil minangka bahan kemasan kanthi kinerja penghalang paling dhuwur, sing bisa nolak kelembapan, oksigen lan cahya.Nanging perlu nggambar sajrone proses pengemasan, mula kadhangkala ana gelembung retak lan delaminasi sajrone proses nggambar.Iku ndadékaké kanggo kurang efisien lan dhuwur sampah ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane Aluminium Daur Ulang lan Kothak Aluminium Foil Penerbangan

    Bedane antarane Aluminium Daur Ulang lan Kothak Aluminium Foil Penerbangan

    Kanthi paningkatan tingkat ekonomi sing terus-terusan lan paningkatan kesadaran masarakat babagan perlindungan lan kesehatan lingkungan, panggunaan peralatan makan aluminium foil saya tambah akeh.Apik, akeh kaluwihan kayata nyedhiyakake macem-macem metode pemanasan kanthi cepet ...
    Waca liyane
  • Cold Forming Blister Foil kanggo Kemasan Obat

    Cold Forming Blister Foil kanggo Kemasan Obat

    Aluminium kawangun kadhemen uga dikenal minangka kadhemen kawangun foil lan kadhemen kawangun blister foil.Paket aluminium foil kadhemen iki digawe saka nilon, aluminium lan PVC.Foil sing dibentuk kadhemen mbutuhake stamping kadhemen.Mulane, manufaktur kudu duwe peralatan stamping tliti dhuwur kanggo njamin kualitas ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi lan Prospek Pengembangan Elektroda Aluminium Foil

    Klasifikasi lan Prospek Pengembangan Elektroda Aluminium Foil

    Electrode foil, sejenis bahan khusus sing digunakake kanggo nggawe elektroda positif lan negatif saka kapasitor elektrolitik aluminium, minangka bahan baku utama kapasitor elektrolitik aluminium.Electrode foil uga disebut "CPU Kapasitor Elektrolit Aluminium".Elektroda foil tak...
    Waca liyane
  • Impor Bauksit China Tekan Rekor Anyar Ing Mei 2022

    Impor Bauksit China Tekan Rekor Anyar Ing Mei 2022

    Miturut data sing dirilis dening Administrasi Umum Bea Cukai ing dina Rebo, 22 Juni, volume impor bauksit China tekan rekor dhuwur 11,97 yuta ton ing Mei 2022. Tambah 7,6% saben sasi lan 31,4% saben taun.Ing wulan Mei, Australia dadi eksportir utama bauksit ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Profil Aluminium Industri

    Aplikasi Profil Aluminium Industri

    Profil aluminium, yaiku, rod aluminium liwat leleh panas, rod aluminium kanggo njupuk bahan rod aluminium kanthi wangun salib sing beda.Dadi, apa kaluwihan profil aluminium dibandhingake karo bahan manufaktur rod aluminium tradisional?Apa kegunaan utama industri...
    Waca liyane
  • Multiple Fungsi Aluminium Foil

    Multiple Fungsi Aluminium Foil

    Aluminium foil minangka salah sawijining barang sing paling akeh digunakake ing pawon.Bisa digunakake kanggo manggang panganan.Uga bisa nyedhiyakake akeh kegunaan ing urip.Iku salah siji saka piranti kaslametané undervalued.Blokir cahya sing kuwat: Aluminium foil bisa digunakake kanggo nggawe kaca tingal gletser kanggo nyegah wuta salju.1. melu alumin...
    Waca liyane
  • Bedane antarane Tas Aluminium Foil lan Tas Dilapisi Aluminium

    Bedane antarane Tas Aluminium Foil lan Tas Dilapisi Aluminium

    Lapisan aluminium yaiku lapisan aluminium tipis (udakara 300nm) vakum sing nguap ing substrat.Umume, ora digunakake ing masak tas sterilisasi.Tas aluminium foil langsung nggunakake bahan dasar aluminium foil murni, lan kinerjae relatif sampurna.Klasifikasi tas aluminized:...
    Waca liyane
  • Pangembangan Aluminium Foil kanggo Baterei Lithium Ion

    Pangembangan Aluminium Foil kanggo Baterei Lithium Ion

    Aluminium foil umume diklasifikasikake miturut kekandelan, negara lan panggunaan.Miturut kekandelan: aluminium foil luwih saka 0.012mm diarani single foil, lan aluminium foil kurang saka utawa padha karo 0.012mm disebut Double foil;Iki uga disebut single zero foil nalika kekandelan 0 sawise desimal ...
    Waca liyane
  • Carane Aluminium Foil Digawe

    Carane Aluminium Foil Digawe

    Bahan Mentah Aluminium nomer sawetara saka unsur akeh maksimum: sawise oksigen lan silikon, iku rincian paling akeh ditemtokake nang lantai bumi, nggawe munggah liwat wolung persentasi saka lemah ndhuwur kanggo kakiyatan saka sepuluh mil lan katon ing meh saben rock commonplace.Nanging,...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2