Foil Rumah Tangga

  • Household Foil Roll

    Roll Foil Rumah Tangga

    Aluminium foil kluwarga umume digunakake ing industri kayata masak, pembekuan, pengawetan, lan baking.Iki minangka aluminium foil bahan pangan sing bisa digunakake kanthi aman.

    Aplikasi pasar lan dikarepake saka aluminium foil kluwarga.

    Aluminium foil kluwarga digunakake akeh ing industri kayata masak, pembekuan, pengawetan, lan baking.Aluminium foil sing bisa digunakake iki gampang digunakake, aman lan higienis;ora mambu lan ora bocor.Ing kulkas utawa mesin pembeku, aluminium foil bisa langsung dibungkus ing panganan, sing bisa njaga panganan supaya ora gampang cacat;lan bisa nyegah mundhut banyu saka iwak, sayuran, woh-wohan, lan piring;nyegah rasa saka bocor utawa nyampur.

  • China Manufacture Supplier Household Pop Up Foil Sheet

    China Manufaktur Supplier Household Pop Up Foil Sheet

    Nyembulake lembaran aluminium foil

    Lembar aluminium foil pop-up, lembaran foil pop-up, foil pop-up, digunakake minangka foil masak kanggo mbungkus utawa nyimpen pangan, utawa tutup kanggo wadhah aluminium foil.

    Katrangan

    Lembar aluminium foil Pop-up umume duwe macem-macem tekstur embossing, diiris miturut ukuran sing dibutuhake pelanggan, dilebokake kanthi gaya pop-up banjur dilebokake ing kothak.Ukuran saben potongan lembaran aluminium foil tetep lan gampang digunakake.Bisa dicithak kanthi warna lan pola sing beda-beda, kanggo mbedakake macem-macem panganan sing dikemas.Pop up foil sheet biasane digunakake ing perusahaan katering, maskapai layanan pangan lan etc. Iku uga cocok kanggo kluwarga nggunakake.