China Manufaktur Supplier 1100 Plate Aluminium

Katrangan singkat:

Aluminium 1100 minangka salah sawijining paduan aluminium sing paling lembut lan mulane ora digunakake kanggo aplikasi kanthi kekuatan dhuwur utawa tekanan dhuwur.Sanadyan asring kadhemen-makarya, aluminium murni bisa uga panas-makarya, nanging luwih kerep, aluminium wis shaped dening Spinning, stamping lan proses drawing, ora ana kang mbutuhake nggunakake panas dhuwur.Proses iki ngasilake wujud aluminium ing wangun foil, piring, bar utawa rod bunder, lembaran, strip, lan kawat.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Aluminium 1100 minangka salah sawijining paduan aluminium sing paling lembut lan mulane ora digunakake kanggo aplikasi kanthi kekuatan dhuwur utawa tekanan dhuwur.Sanadyan asring kadhemen-makarya, aluminium murni bisa uga panas-makarya, nanging luwih kerep, aluminium wis shaped dening Spinning, stamping lan proses drawing, ora ana kang mbutuhake nggunakake panas dhuwur.Proses iki ngasilake wujud aluminium ing wangun foil, piring, bar utawa rod bunder, lembaran, strip, lan kawat.Aluminium 1100 uga bisa dilas;resistance welding bisa, nanging bisa dadi angel lan biasane mbutuhake manungsa waé saka welders trampil.Aluminium 1100 mung salah siji saka sawetara wesi aluminium umum lan alus, kekuatan kurang lan, ing 99% min aluminium, iku aluminium murni komersial.Tembaga, wesi, magnesium, mangan, silikon, titanium, vanadium lan seng kalebu unsur sing isih ana.Iku ora bisa hardened dening perawatan panas lan banget formable.

Fitur

1100 minangka aluminium murni komersial (minimal 99,00%).resistance karat banget, workability lan weldability;konduktivitas termal dhuwur.Kisaran kekuatan tarik 14 nganti 24 KSI.Panggunaan kalebu gambar jero, spinning, karya lembaran logam, aplikasi dekoratif lan arsitektur, saluran udara, piring jeneng, bilah kipas, lsp.

Spesifikasi Aluminium Coil

StandarSiki

AluminumFlenga

Ketebalan 0.0045mm--0.2mm Jembar 10mm-500mmDawane ndhukung kustomisasi

AluminumClenga

jembaré 1000mm / 1250mm / 1500mm / 2500mm Dawane bisa selaras

AluminumPtelat

1000mm * 2000mm / 1250mm * 2500mm / 1500mm * 3000mm / 2000mm * 6000mm

Strip Aluminium

Ketebalan 0.2mm-4mm, Jembar 10mm-1000mm,Dawane ndhukung kustomisasi

konvensionalStandardThickness

0.2mm 0.3mm 0.1mm 0.5mm 0.0mm 0.8mm 1.0mm 1.0mm 2.0mm 2.0mm 3mm 34mm 3mm 3mm 34mm 3mm 34mm 34mm 34mm 164mm 85mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 95mm 100mm 105mm 110mm 115mm 120mm 125mm 130mm 135mm 140mm 145mm 150mm 155mm 160mm 165mm 170mm 175mm 180mm 180mm 185mm 109mm
Kekerasan H0 H12 H14 H18 H22 H24 H26 H32 H111 H114 T4 T6 Kekerasan liyane bisa disesuaikan
Bisa digunakake kanggo gambar werna, embossing, nglereni, pola, Strip lan Processing liyane

Ndhuwur minangka ukuran kumparan umum standar, lan kustomisasi didhukung

 

Tabel Bahan

Panganggone produk

1000 seri

1050 Kumparan panganan, kimia lan ekstrusi, macem-macem selang, bubuk kembang api
1060 Peralatan kimia minangka panggunaan khas
1100 Produk kimia, instalasi industri panganan lan wadhah panyimpenan, las, penukar panas, papan cetak, papan jeneng lan piranti reflektif

2000 seri

2024 Struktur pesawat, paku keling, komponen rudal, hub truk, komponen baling-baling lan komponen struktur liyane
2A12 Kulit pesawat, kerangka spacer, rusuk sayap, balok sayap, paku keling, lan liya-liyane, lan bagean struktur bangunan lan kendaraan transportasi.
2A14 Free forging lan die forging kanthi bentuk kompleks

3000 seri

 

3003 Peralatan pawon, panganan lan produk kimia, peralatan panyimpenan, tangki panyimpenan kanggo ngangkut produk cair, lan macem-macem prau tekanan lan pipa.
3004 Piranti produksi lan panyimpenan produk kimia, bagean pangolahan piring, bagean pangolahan bangunan, alat bangunan lan macem-macem bagean lampu
3105 Pemisahan ruangan, baffle, papan kamar sing bisa dipindhah, talang atap lan pipa, bagean pembentuk lembaran, tutup botol, gabus, lsp.

4000 seri

4032 Piston, sirah silinder
4043 Frame distribusi bangunan
4343 Produk kasebut akeh digunakake ing mobil, tangki banyu, radiator, lsp.

5000 seri

5052 Tangki bahan bakar pesawat, pipa lenga, kendaraan lalu lintas lan bagian lembaran logam kapal, instrumen, penyangga lampu jalan lan paku keling, produk perangkat keras, lsp
5083 Weldment pirings saka kapal, mobil lan pesawat;Pressure vessel, piranti pendingin, Menara TV, peralatan pengeboran, peralatan transportasi
5754 Tangki panyimpenan, prau tekanan, bahan kapal

6000 seri

6005 Tangga, antena TV, lsp
6061 Pipa, rod, profil lan piring kanggo truk, menara, kapal, trem, Furnitur, bagean mechanical, mesin tliti, etc
6063 Profil bangunan, pipa irigasi lan bahan sing diekstrusi kanggo kendaraan, stand, perabot, pager, lsp

7000 seri

7075 Digunakake kanggo nggawe struktur pesawat lan bagean struktural stres dhuwur liyane lan cetakan kanthi kekuatan dhuwur lan tahan karat sing kuwat
7175 struktur kekuatan dhuwur kanggo forging pesawat.
7475 Plat klambi aluminium lan non-aluminium kanggo fuselage, pigura swiwi, stringer, lan sapiturute. Bagean liyane kanthi kekuatan dhuwur lan kateguhan fraktur dhuwur

8000 seri

8011 Plat aluminium kanthi tutup botol minangka fungsi utama uga digunakake ing radiator, sing umume digunakake ing produk aluminium foil

Kanggo bahan liyane, sampeyan bisa takon layanan pelanggan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita