Strip Aluminium

  • Aluminium sheet circle

    Lingkaran lembaran aluminium

    ALLOY 1100 1050 3003 8011 kekandelan 0.5mm 1mm 2mm 3mm 4mm (Range 0.5 kanggo 4mm) metu diameteripun sisih 300mm 600mm 900mm (kisaran 300mm -1000mm).

    Proses workpiece: Wafer utamané digawe saka aluminium casting lan bahan rolling, banjur prangko lan kawangun.Wangun khusus bisa dibentuk kanthi nglereni laser.

  • Aluminum Strip

    Strip Aluminium

    Strip aluminium minangka bahan dhasar sing penting kanggo pangembangan ekonomi nasional China, sing akeh digunakake ing penerbangan, aeroangkasa, konstruksi, percetakan, transportasi, elektronik, kimia, panganan, obat-obatan lan industri liyane.