• 01

    ALUMINIUM FOIL

    Produk aluminium foil Yutwin nduweni karakteristik elongasi sing apik, tahan korosi, safety lan kesehatan, daur ulang sing gampang.

  • 02

    Plat aluminium

    Kanggo iklan rambu lalu lintas, uga rak aluminium lan bahan dekorasi bangunan.

  • 03

    STRIP ALUMINIUM

    Utamane digunakake kanggo Konstruksi Kaca spacer amarga slitting ngudani sempit saka 10mm kanggo 50mm jembaré.

  • 04

    ALUMINIUM COIL / LEMBAR

    Kekandelan, dawa lan jembar bisa disesuaikan miturut syarat

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • Area dijamin ㎡

  • Sajarah perusahaan

  • Jumlah tim

  • Negara ekspor

  • company_intr_01
  • company_intr_02
  • company_intr_03

Apa Pilih Kita

  • Pengalaman sugih

    Yutwin Aluminium khusus ing macem-macem produk sing bisa nyukupi macem-macem panjaluk sampeyan.Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing aluminium foil lan garis mesin.

  • Produk sugih

    Kayata aluminium foil kanggo packing pangan, hairdressing foil, lenga silikon, kertas barbecue, aluminium foil jumbo roll, aluminium foil wadhah, Aluminium foil mesin gulung maneh, lan manual aluminium foil mesin nglereni, aluminium foil wadhah baris produksi.

  • kaluwihan kita

    Diduweni peralatan majeng, kualitas unggul administer lan toping tim kerja, kita bisa kurban customer produk kualitas dhuwur lan layanan finest.

Blog Kita

  • Klasifikasi lan Prospek Pengembangan Elektroda Aluminium Foil

    Electrode foil, sejenis bahan khusus sing digunakake kanggo nggawe elektroda positif lan negatif saka kapasitor elektrolitik aluminium, minangka bahan baku utama kapasitor elektrolitik aluminium.Electrode foil uga disebut "CPU Kapasitor Elektrolit Aluminium".Elektroda foil tak...

  • China Bauxite Import Reached New Record In May 2022

    Impor Bauksit China Tekan Rekor Anyar Ing Mei 2022

    Miturut data sing dirilis dening Administrasi Umum Bea Cukai ing dina Rebo, 22 Juni, volume impor bauksit China tekan rekor dhuwur 11,97 yuta ton ing Mei 2022. Tambah 7,6% saben sasi lan 31,4% saben taun.Ing wulan Mei, Australia dadi eksportir utama bauksit ...

  • The Applications of Industrial Aluminium Profiles

    Aplikasi Profil Aluminium Industri

    Profil aluminium, yaiku, rod aluminium liwat leleh panas, rod aluminium kanggo njupuk bahan rod aluminium kanthi bentuk salib sing beda.Dadi, apa kaluwihan profil aluminium dibandhingake karo bahan manufaktur rod aluminium tradisional?Apa kegunaan utama industri...

  • Multiple Functions of Aluminum Foil

    Multiple Fungsi Aluminium Foil

    Aluminium foil minangka salah sawijining barang sing paling akeh digunakake ing pawon.Bisa digunakake kanggo manggang panganan.Uga bisa nyedhiyakake akeh kegunaan ing urip.Iku salah siji saka piranti kaslametané undervalued.Blok cahya sing kuwat: Aluminium foil bisa digunakake kanggo nggawe kaca tingal gletser kanggo nyegah wuta salju.1. melu alumin...

  • Difference Between Aluminum Foil Bags and Aluminum Plated Bags

    Bedane antarane Tas Aluminium Foil lan Tas Dilapisi Aluminium

    Lapisan aluminium yaiku lapisan aluminium tipis (udakara 300nm) vakum sing nguap ing substrat.Umume, ora digunakake ing masak tas sterilisasi.Tas aluminium foil langsung nggunakake bahan dasar aluminium foil murni, lan kinerjae relatif sampurna.Klasifikasi tas aluminized:...