Aplikasi

  • Household Foil Roll

    Roll Foil Rumah Tangga

    Aluminium foil kluwarga umume digunakake ing industri kayata masak, pembekuan, pengawetan, lan baking.Iki minangka aluminium foil bahan pangan sing bisa digunakake kanthi aman.

    Aplikasi pasar lan dikarepake saka aluminium foil kluwarga.

    Aluminium foil kluwarga digunakake akeh ing industri kayata masak, pembekuan, pengawetan, lan baking.Aluminium foil sing bisa digunakake iki gampang digunakake, aman lan higienis;ora mambu lan ora bocor.Ing kulkas utawa mesin pembeku, aluminium foil bisa langsung dibungkus ing panganan, sing bisa njaga panganan supaya ora gampang cacat;lan bisa nyegah mundhut banyu saka iwak, sayuran, woh-wohan, lan piring;nyegah rasa saka bocor utawa nyampur.

  • China Manufacture Supplier Household Pop Up Foil Sheet

    China Manufaktur Supplier Household Pop Up Foil Sheet

    Nyembulake lembaran aluminium foil

    Lembar aluminium foil pop-up, lembaran foil pop-up, foil pop-up, digunakake minangka foil masak kanggo mbungkus utawa nyimpen pangan, utawa tutup kanggo wadhah aluminium foil.

    Katrangan

    Lembar aluminium foil Pop-up umume duwe macem-macem tekstur embossing, diiris miturut ukuran sing dibutuhake pelanggan, dilebokake kanthi gaya pop-up banjur dilebokake ing kothak.Ukuran saben potongan lembaran aluminium foil tetep lan gampang digunakake.Bisa dicithak kanthi warna lan pola sing beda-beda, kanggo mbedakake macem-macem panganan sing dikemas.Pop up foil sheet biasane digunakake ing perusahaan katering, maskapai layanan pangan lan etc. Iku uga cocok kanggo kluwarga nggunakake.

  • China Manufacture Supplier Sandwich Roof Panel Aluminum foil

    China Pabrik Supplier Sandwich Roof Panel Aluminium foil

    Panel gendheng iki bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, obat-obatan, elektronik, peternakan lan industri liyane. Pasar duwe prospek sing amba kanggo pangembangan.

    Panel sandwich iki nyadari desain shunt anti banyu, sing bisa nyuda area banyu ing papan lan ngganti piring baja warna kanthi aluminium foil, sing ningkatake suhu dhuwur lan resistensi karat produk.Panel sandwich karo aluminium foil digabungake karo fungsi bantalan beban, insulasi panas, tahan geni lan anti banyu.

    Panel sandwich PIR kanthi kertas kraft aluminium bisa dadi ora beracun lan ora enak, lan ora mbutuhake dekorasi sekunder.

    Panel iki nyadari desain shunt anti banyu, sing bisa nyuda area banyu panel.Iku ngganti sheet baja warna karo aluminium foil, kanthi cara iki, nambah resistensi suhu dhuwur lan resistensi karat produk.

    Panel gendheng iki bisa digunakake kanthi akeh ing panganan, obat-obatan, elektronik, peternakan lan industri liyane. Pasar duwe prospek sing amba kanggo pangembangan.

  • China Manufacture Supplier Fiber Optic Cable Aluminum Foil

    China Manufaktur Supplier Fiber Optic Kabel Aluminium Foil

    Aluminium foil mylar tape kasusun saka aluminium foil lan mylar tape.Prodhuk iki bisa nyedhiyakake jangkoan shielding dhuwur, nggawe sinyal transmisi luwih bebas saka gangguan elektromagnetik, lan nyuda atenuasi sinyal sajrone transmisi data, supaya sinyal kasebut bisa ditularake kanthi luwih aman, lan kinerja listrik kabel kasebut kanthi efektif.

    Kita bisa nyedhiyani siji-sisi aluminium foil mylar tape lan pindho sisi aluminium foil mylar tape.Sisih kaping pindho kasusun saka tape mylar ing tengah lan lapisan aluminium foil ing saben sisih.Aluminium lapisan kaping pindho nduweni peran refleksi lan panyerepan saka rong sinyal, lan nduweni efek shielding sing luwih apik.

    Yutwin aluminium foil tape pmylar nduweni karakteristik permukaan sing rata, rata, seragam, ora ana impurities, ora ana kisut, ora ana bintik-bintik, kekuatan tarik dhuwur, kinerja shielding apik, tahan banyu sing apik, lan kekuatan dielektrik sing dhuwur.

    Werna tape mylar aluminium foil kaping pindho iku alam, siji-sisi bisa dadi alam, biru utawa werna liyane sing dibutuhake dening pelanggan.