Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Apa jenis pembayaran sampeyan nampa?

Apa kita nampa pembayaran TT utawa L/C @SGST.
Biasane 30% TT ing advance, imbangan mbayar sadurunge kiriman.
Minangka kanggo LC, kita saiki nampa LC ngarsane, 30 dina, 60 dina lan 90 dina LC.

2. Suwene iku njupuk kanggo gawé lan ngirim pesenan sandi?

Produksi: Gumantung ing produk, umume kira-kira 20 dina, wektu tartamtu kudu dikonfirmasi karo salesman.

Pengiriman: Produk dimuat ing kapal sajrone 7 nganti 10 dina sawise produksi rampung.

3. Apa sampeyan nyedhiyani conto?Apa gratis utawa ekstra?

Sampel cilik bisa nyedhiyakake gratis, nanging pengiriman kurir bakal ditutupi akun pelanggan.

4. Apa rega pamukiman ingot aluminium?

Cara penyelesaian kanggo rega ingot Aluminium: (Rega rata-rata UKM 5 dina sadurunge pangiriman + rega pangolahan) / 1,13 / 6,3 + 25USD (biaya lokal) = rega FOB.

5. Apa kita bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Sugeng rawuh.Sawise kita duwe jadwal, kita bakal ngatur tim sales profesional kanggo tindakake munggah kasus.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?