Kualitas Tinggi 3003 Aluminium Foil Made In China

Katrangan singkat:

3003 aluminium foil minangka produk umum saka paduan seri Al-Mn.Amarga saka tambahan unsur Mn alloy, wis resistance teyeng banget, weldability lan resistance karat.Kajaba iku, aluminium foil 3003 uga minangka paduan sing ora diolah kanthi panas, mula metode kerja sing adhem digunakake kanggo nambah sifat mekanik, nanging 3003 aluminium foil kanthi kekuatan medium 10% luwih kuat tinimbang 1 seri aluminium foil.Kajaba iku, plasticity lan welding kinerja 3003 aluminium foil uga apik banget.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka kanggo 3003 Aluminium Foil

3003 aluminium foil minangka produk umum saka paduan seri Al-Mn.Amarga saka tambahan unsur Mn alloy, wis resistance teyeng banget, weldability lan resistance karat.Kajaba iku, aluminium foil 3003 uga minangka paduan sing ora diolah kanthi panas, mula metode kerja sing adhem digunakake kanggo nambah sifat mekanik, nanging 3003 aluminium foil kanthi kekuatan medium 10% luwih kuat tinimbang 1 seri aluminium foil.Kajaba iku, plasticity lan welding kinerja 3003 aluminium foil uga apik banget.Dadi, Iku pilihan apik kanggo aluminium foil kanggo kapasitor elektrolitik, wadhah kothak nedha awan, lan bahan inti honeycomb aluminium.Ing kene, Mingtai minangka pabrikan aluminium foil skala gedhe 3003, wis ngenalake pabrik rolling foil Zhuoshen kelas dunia lan nggunakake gulungan piring ANDRITZ kanggo nggawe aluminium foil 3003-H18, 3003-O aluminium foil, 3003 -H24 aluminium foil lan liyane 3003 produk aluminium foil duwe sawetara kaluwihan kayata bahan pangan, degreasing resik, pinholes kurang, wangun piring apik, non-deformasi ing nglereni, lan gampang kanggo pil mati, etc., lan padha diekspor global ing rega terjangkau.Dadi, sampeyan bisa yakin tuku !!

Fitur saka 3003 Aluminium Foil

1. resistance karat banget.Film protèktif Al2O3 kawangun kanthi gampang ing permukaan 3003 aluminium foil bisa nolak karat saka asam paling lan bahan organik. Lan panggunaan inhibitor korosi, 3003 aluminium foil uga bisa tahan korosi alkali sing lemah.

2. Plastisitas dhuwur.Ing suhu anil, 3003 aluminium foil nduweni plastisitas dhuwur.Plastisitase apik kanggo hardening semi-cooling.

3. ductility apik.Dibandhingake karo seri 1 lan 8011 aluminium foil, 3003 aluminium foil nduweni kinerja Processing luwih apik lan elongation luwih, kinerja lengkap sawijining kuwat.

Panggunaan 3003 Aluminium Foil

Foil Kapasitor Elektrolit Kab

3003-H18 aluminium foil, 3003-O aluminium foil, 3003-H24 aluminium foil.Iki 3003 aluminium foil karo resistance karat banget lan resistance teyeng bisa nyukupi syarat kinerja saka macem-macem bahan katoda kapasitor elektrolitik.Dheweke, Iku worth sebutno sing 3003 aluminium foil diprodhuksi dening perusahaan Mingtai wis versi apik, lumahing resik, ora lenga, umpluk, goresan lan cacat liyane, rai mburi rapi, kontrol akurat ing sawetara kesalahan. 3003 aluminium foil bebas saka burrs lan cracks.Therefore, iku digunakake digunakake dening pasar kapasitor elektrolitik foil internasional.

Lunch Box Wadhah Foil

3003 aluminium foil karo elongation apik lan Processing, iku uga bisa nyukupi syarat kekuatan wadhah kothak pangan sak stamping. Utamané kanggo struktur profil-shaped rumit saka telung growong utawa wadhah multi-rongga, wadhah aluminium foil 3003 nduweni kemungkinan kurang saka cracking nalika stamping.Asil nuduhake yen sawise perawatan annealing sing tepat, tingkat produk rampung 3003-h24 aluminium foil wadhah kothak nedha awan, bisa tekan 95%.

Bahan Inti Aluminium Honeycomb

3003-h18 aluminium foil, minangka bahan dhasar saka panel honeycomb, mengko diproses dadi i-beam kandhel, lan panel honeycomb buyar wis kena tekanan ing kabeh arah, supaya panel honeycomb ditekan roto-roto.

Spesifikasi

Ukuran Standar

Aluminium Foil Kab

Ketebalan 0.0045mm--0.2mm Jembar 10mm-500mmDawane ndhukung kustomisasi

Kumparan Aluminium

jembaré 1000mm / 1250mm / 1500mm / 2500mm Dawane bisa selaras

Plat Aluminium Kab

1000mm * 2000mm / 1250mm * 2500mm / 1500mm * 3000mm / 2000mm * 6000mm

Strip Aluminium

Ketebalan 0.2mm-4mm, Jembar 10mm-1000mm,Dawane ndhukung kustomisasi

Ketebalan Standar Konvensional

0.2mm 0.3mm 0.1mm 0.5mm 0.0mm 0.8mm 1.0mm 1.0mm 2.0mm 2.0mm 3mm 34mm 3mm 3mm 34mm 3mm 34mm 34mm 34mm 164mm 85mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 75mm 95mm 100mm 105mm 110mm 115mm 120mm 125mm 130mm 135mm 140mm 145mm 150mm 155mm 160mm 165mm 170mm 175mm 180mm 180mm 185mm 109mm
Kekerasan H0 H12 H14 H18 H22 H24 H26 H32 H111 H114 T4 T6 Kekerasan liyane bisa disesuaikan
Bisa digunakake kanggo gambar werna, embossing, nglereni, pola, Strip lan Processing liyane

Ndhuwur minangka ukuran kumparan umum standar, lan kustomisasi didhukung

 

Tabel Bahan

Panganggone produk

1000 seri

1050 Kumparan panganan, kimia lan ekstrusi, macem-macem selang, bubuk kembang api
1060 Peralatan kimia minangka panggunaan khas
1100 Produk kimia, instalasi industri panganan lan wadhah panyimpenan, las, penukar panas, papan cetak, papan jeneng lan piranti reflektif

2000 seri

2024 Struktur pesawat, paku keling, komponen rudal, hub truk, komponen baling-baling lan komponen struktur liyane
2A12 Kulit pesawat, kerangka spacer, rusuk sayap, balok sayap, paku keling, lan liya-liyane, lan bagean struktur bangunan lan kendaraan transportasi.
2A14 Free forging lan die forging kanthi bentuk kompleks

3000 seri

3003 Peralatan pawon, panganan lan produk kimia, peralatan panyimpenan, tangki panyimpenan kanggo ngangkut produk cair, lan macem-macem prau tekanan lan pipa.
3004 Piranti produksi lan panyimpenan produk kimia, bagean pangolahan piring, bagean pangolahan bangunan, alat bangunan lan macem-macem bagean lampu
3105 Pemisahan ruangan, baffle, papan kamar sing bisa dipindhah, talang atap lan pipa, bagean pembentuk lembaran, tutup botol, gabus, lsp.

4000 seri

4032 Piston, sirah silinder
4043 Frame distribusi bangunan
4343 Produk kasebut akeh digunakake ing mobil, tangki banyu, radiator, lsp.

5000 seri

5052 Tangki bahan bakar pesawat, pipa lenga, kendaraan lalu lintas lan bagian lembaran logam kapal, instrumen, penyangga lampu jalan lan paku keling, produk perangkat keras, lsp
5083 Weldments piring kapal, mobil lan pesawat;Pressure vessel, piranti pendingin, Menara TV, peralatan pengeboran, peralatan transportasi
5754 Tangki panyimpenan, prau tekanan, bahan kapal

6000 seri

6005 Tangga, antena TV, lsp
 6061 Pipa, rod, profil lan piring kanggo truk, menara, kapal, trem, Furnitur, bagean mechanical, mesin tliti, etc
6063 Profil bangunan, pipa irigasi lan bahan sing diekstrusi kanggo kendaraan, stand, perabot, pager, lsp

7000 seri

7075 Digunakake kanggo nggawe struktur pesawat lan bagean struktural stres dhuwur liyane lan cetakan kanthi kekuatan dhuwur lan tahan karat sing kuwat
7175 struktur kekuatan dhuwur kanggo forging pesawat.
7475 Plat klambi aluminium lan non-aluminium kanggo fuselage, pigura swiwi, stringer, lan sapiturute. Bagean liyane kanthi kekuatan dhuwur lan kateguhan fraktur dhuwur

8000 seri

8011 Plat aluminium kanthi tutup botol minangka fungsi utama uga digunakake ing radiator, sing umume digunakake ing produk aluminium foil

Kanggo bahan liyane, sampeyan bisa takon layanan pelanggan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita