Kumparan Aluminium

  • High Quality 3003 Aluminum Coil Made In China

    High Quality 3003 Aluminium Coil Made In China

    3004 aluminium foil nduweni atose dhuwur, beban gedhe lan impact stepping luwih saka 3003 aluminium foil.Bisa uga ditrapake ing Wadah Aluminium Foil

    apa maneh barange direksa lan resik.Minangka salah siji saka 3004 aluminium foil produsen, Yutwin Aluminium mrodhuksi 3004 Aluminium Foil Container item karo wangun gedhe, ora kabel peteng, ora kabel sarwa, ora pinhole akeh keuntungan, kelas unggul lan biaya murah.

  • China Manufacture Supplier 3004 Aluminum Coil

    China Manufaktur Supplier 3004 Aluminium Coil

    3004 aluminium alloy minangka paduan ing kulawarga aluminium-mangan tempa (seri 3000 utawa 3xxx).

    Iku padha karo paduan 3003, kajaba tambahan magnesium kira-kira 1%.Bisa digarap kadhemen (nanging ora, ora kaya sawetara jinis paduan aluminium liyane, sing diolah kanthi panas) kanggo ngasilake tempers kanthi kekuatan sing luwih dhuwur, nanging ductility sing luwih murah.

    Kaya umume paduan aluminium-mangan liyane, 3004 minangka paduan tujuan umum kanthi kekuatan moderat, kemampuan kerja sing apik, lan tahan korosi sing apik.

    Biasane digulung lan diekstrusi (digunakake kanggo nggawe kaleng minuman), nanging biasane ora dipalsukan.Minangka wesi wrought, iku ora digunakake ing casting.

  • High Quality 3105 Aluminum Coil Made In China

    High Quality 3105 Aluminium Coil Made In China

    Koil aluminium 3105 minangka bahan sing ditarik banget.Isi aluminium gumantung ing 98%, kang bisa duwe panggonan karo klasifikasi kombinasi aluminium unadulterated, kang Luwih luwih grounded saka coil 1 seri karo isi aluminium watara meh 100%.Kajaba iku, koil aluminium 3105 ora bisa dikuwatake kanthi perawatan panas, nanging obstruksi erosi, sifat bisa dibentuk lan welding uga apik.

  • High Quality 5754 Aluminum Coil Made In China

    High Quality 5754 Aluminium Coil Made In China

    5754 aluminium curl minangka 5 seri Al-Mg amalgam, sing uga kombinasi sing ora diobati panas.Butuh penanganan sing keren kanggo nggarap sifat mekanik.Kekuwatan medium 5754 aluminium curl seneng keuntungan saka oposisi konsumsi sing apik, weldability lan penanganan lan framing sing gampang, lan wis dadi bahan dhasar sing digunakake ing industri pabrikan mobil (atap kendaraan, piring dhasar, lawang mlebu, bentuk, segel), industri pengalengan. , alangan geger ril cepet, high-grade senyawa entryways lan jendhela.

  • 5052 H34 Aluminum Alloy Manufacturer

    5052 H34 Aluminium Alloy Produsen

    5052 H34 aluminium tegese 5052 aluminium alloy ngalami perawatan suhu kurang utawa dadi panas sawise hardening karya, kanggo entuk kinerja stabil ing suhu h34.Ing wektu iki, tingkat atose 4. Dadi, 5052 h34 sifat aluminium nuduhake workability dhuwur, efek perawatan permukaan banget, lan weldability apik.

  • High Quality 1050 Aluminum Coil Made In China

    High Quality 1050 Aluminium Coil Made In China

    1050 coil aluminium murni belongs kanggo 1000 seri aluminium coil, kang komersial murni wrought kulawarga karo kemurnian 99,5% Al.Uga belongs kanggo 1000 seri aluminium alloy, kang wis resistance koreksi luwih saka seri alloy liyane.Ing kumparan aluminium 1050, saliyane komponen Al, ditambahake 0,4% Fe, saéngga 1050 paduan aluminium uga nduweni konduktivitas dhuwur.

  • 1060 Aluminum Alloy Manufacturer

    1060 Aluminium Alloy Produsen

    1060 aluminium coil belongs kanggo 1000 seri aluminium coil, 1060 aluminium alloy isi aluminium (fraksi massa) saka 99,60%, ora perawatan panas kanggo ngiyataken.Lumahing aluminium murni putih silvery, Kapadhetan sudo karo nambah kemurnian utawa suhu.1060 proses produksi aluminium punika relatif prasaja, teknologi relatif diwasa, rega relatif kanggo alloy aluminium dhuwur-bahan liyane dadi luwih murah.

  • 6061 Aluminum Alloy Manufacturer

    6061 Aluminium Alloy Produsen

    6061 aluminium alloy sawise perawatan panas teknologi wis tension produksi produk aluminium kualitas dhuwur, kekuatane ora dibandhingake karo 2 utawa 7 XXX XXX departemen sistem, nanging liyane Magnesium, silikon sifat alloy, wis kinerja Processing banget, welding banget. karakteristik lan electroplating, resistance karat apik, kateguhan dhuwur lan Processing sawise ewah-ewahan bentuk, materi kandhel tanpa cacat lan polishing gampang, pewarna film gampang, fitur apik kayata oksidasi asil banget.

  • 5083 Aluminum Alloy Manufacturer

    5083 Aluminium Alloy Produsen

    Koil aluminium 5083 minangka paduan magnesium sing dhuwur kanthi jejak mangan lan kromium dikenal kanthi kinerja sing luar biasa ing lingkungan sing ekstrem.Koil aluminium 5083 tahan banget kanggo nyerang dening banyu laut lan lingkungan kimia industri.

    Paduan aluminium 5083 ngemot 5,2% magnesium, 0,1% mangan lan 0,1% kromium.Ing kondisi tempered, iku kuwat, lan nahan formability apik amarga ductility banget.5083 nduweni resistensi dhuwur kanggo korosi, lan digunakake ing aplikasi laut.Wis Kapadhetan kurang lan konduktivitas termal banget umum kanggo kabeh wesi aluminium.

  • China Manufacture Supplier 1100 Aluminum Coil

    China Manufaktur Supplier 1100 Aluminium Coil

    Koil aluminium 1100 minangka aluminium murni, kanthi karakteristik pembentukan sing apik banget.1100 punika aluminium murni industri khas (99,00% saka aluminium), lan ora bisa panas dianggep.Kumparan Aluminium 1100 sensitif marang suhu dhuwur antara 200 nganti 250 ° C, nanging kekuwatan kumparan bisa ditambah ing suhu subzero.CHAL bakal nyedhiyani kualitas unggul aluminium 1100 coil ing, rega cukup karo ASTM-B-209M, BS EN 485-2, BS EN 573-3, GB / T3880-2008 standar dijamin.

  • Aluminium spacer slit machine

    Mesin irisan spacer aluminium

    Paduan 1100 3003 H18

    0.18mm 0.2mm 0.3mm karo 18mm kanggo 40mm