Multiple Fungsi Aluminium Foil

Aluminium foil minangka salah sawijining barang sing paling akeh digunakake ing pawon.Bisa digunakake kanggo manggang panganan.Uga bisa nyedhiyakake akeh kegunaan ing urip.Iku salah siji saka piranti kaslametané undervalued.

Blok cahya sing kuwat:Aluminium foil bisa digunakake kanggo nggawe kaca tingal glacier kanggo nyegah wuta salju.
1. melu ing aluminium foil menyang 15 x 5 cm Strip lan nempel ing pasuryan;
2. banjur Cut metu spasi irung ing aluminium foil, lan banjur Cut metu lapisan horisontal ing mripat;
3. melu sudhut foil logam kanggo tulangan, banjur poke bolongan lan sijine ing tali.

Nggawe splint tetep:Bungkus driji sing rusak nganggo kain;
1. banjur melu sawetara lapisan saka aluminium foil menyang Strip logam, dawa kang kaping pindho saka driji;
2. banjur dilebokake ing driji sing rusak lan lempitan dadi setengah;
3. kanthi cara iki, splints ing loro-lorone bisa kawangun ing driji dipenggal;
4. malih, iku gampang kanggo ngganti wangun lan bisa tetep ing driji rusak ing amba paling nyaman.

Ngirim sinyal gangguan:Lumahing aluminium foil nggilap lan bisa nggambarake cahya, saengga cocok banget kanggo digunakake minangka pangilon sinyal
1. gawe pigura kothak utawa piring bunder kanthi cabang;
2. Lebokake kertas aluminium foil ing pigura utawa piring bunder digawe saka cabang wit iki, lan banjur nggambarake suryo srengenge kanggo ngirim sinyal kanggo pesawat;
3. kertas aluminium foil nduweni efek smoothing paling apik;
4. yen sampeyan ora duwe wektu kanggo terus njobo, sampeyan uga bisa dasi aluminium foil kanggo wit lan bushes ing wilayah mbukak.

Ninggalake tandha:Nalika hiking, yen sampeyan kesasar ing wayah wengi, sampeyan bisa mbungkus kertas foil ing vegetasi pinggir dalan.Yen sampeyan bisa madhangi, sampeyan bisa nemokake dalan bali.

Nggawe corong, mangkok lan piring:3003 Kertas aluminium foil bisa digawe corong amarga gampang ditekuk lan dilipat;Ing wektu sing padha, uga bisa digawe mangkok, piring lan barang-barang panggunaan liyane.Amarga bisa digawe mangkok, uga bisa kanggo ngumpulake banyu udan ing alam bébas, nggodhog banyu lan ngresiki banyu.

Waterproof lan Kelembapan-bukti:Ing lapangan, tanpa kantong plastik, peralatan elektronik gampang rusak dening banyu.Ing wektu iki, peralatan elektronik bisa dibungkus nganggo aluminium foil kanggo nyegah udan.Lempitan aluminium foil kaping pirang-pirang, banjur pencet kenceng kanggo nutup.Yen sampeyan nginep ing njobo, lemahe teles lan embun.Nempatake sawetara aluminium foil ing antarane kantong turu lan lemah bisa mbantu nyegah kelembapan.Aluminium foil minangka penghalang antarane tas turu lan suket, supaya garing ing wayah wengi.

tahan angin: Nggawe tembok nganggo aluminium foil ing sakubenge geni kanggo nyegah geni supaya ora dibuwang dening angin.Kajaba iku, aluminium foil uga bisa nggambarake panas lan tetep anget ing wayah wengi.

Fishing:Aluminium foil banget reflektif lan mengkilat, saengga gampang narik perhatian iwak.Kertas aluminium foil wis tatu ing pancing fishing kanggo narik kawigaten iwak ing wangun umpan, lan iku gampang kanggo nyekel iwak.

Nyedhiyakake cahya:Apa yen sampeyan nggunakake lilin kanggo madhangi cahya, nanging cahya lilin banget?Sampeyan bisa nggunakake aluminium foil kanggo nggawe cahya lilin luwih padhang.Copot sepotong aluminium foil lan lempitan.Banjur sijine lilin ing ngarepe aluminium foil.Cahya lilin bakal luwih gedhe lan luwih padhang liwat aluminium foil.

Gunting polishing:Gunting gampang dipoles nganggo aluminium foil.Mung melu foil loro utawa telu lan Cut karo gunting.Sampeyan bisa nggawe gunting landhep.

Ngusap piring lan panci:Ora ana kain piring?Aja kuwatir, njupuk potongan aluminium foil, banjur crumple, lan sampeyan bisa ngresiki pot lan mangkok.

Derusting:Crumple aluminium foil kaya kertas, lan banjur nggunakake crumpled aluminium foil kanggo mbusak teyeng ing logam, nanging njupuk sethitik sabar nggunakake kanggo mbusak teyeng.


Wektu kirim: Jun-23-2022