Aplikasi Profil Aluminium Industri

Profil aluminium, yaiku, rod aluminium liwat leleh panas, rod aluminium kanggo njupuk bahan rod aluminium kanthi wangun salib sing beda.Dadi, apa kaluwihan profil aluminium dibandhingake karo bahan manufaktur rod aluminium tradisional?

Industri 8006 Aluminium Profile

Apa kegunaan utama profil aluminium industri?
1. Digunakake minangka bahan bangunan
Ing lapangan konstruksi, asring perlu nggunakake profil aluminium industri kanggo nggawe lawang lan jendhela menyang tembok tirai.Minangka bahan pisanan saka profil aluminium industri aluminium, lawang lan jendhela profil aluminium industri ora mung ayu lan awet, nanging uga hard lan ora gampang deform.Iki minangka bahan profil aluminium industri sing umum digunakake.

2. Digunakake kanggo nggawe radiator
Saiki, akeh industri elektronik lan peralatan elektronik mbutuhake macem-macem radiator.Amarga profil aluminium industri duwe konduktivitas termal sing apik, bisa digunakake kanggo nggawe radiator kanggo peralatan elektronik daya, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe radiator lampu LED lan radiator kanggo produk digital komputer kanggo mbantu peralatan elektronik ngilangi panas.

3. Kanggo produksi mesin, peralatan lan suku cadang mobil
Profil aluminium industri kanthi pilihan materi sing apik bisa digunakake kanggo nggawe kerangka lan segel peralatan mekanik, uga mbukak cetakan peralatan mekanik kayata sabuk konveyor baris perakitan, mesin tape adesif, elevator, peralatan uji lan rak.Kajaba iku, profil aluminium industri sing apik banget uga bisa digawe aksesoris sing cocog, sing uga bisa digunakake ing sisih mobil, lan bagean mobil uga bisa dadi konektor.

Dibandhingake karo bahan manufaktur mekanik tradisional kayata baja karbon lan baja tahan karat, profil aluminium industri kanthi kekuatan dhuwur nduweni kaluwihan ing ngisor iki:
Proses manufaktur prasaja:mung desain, nglereni / ngebur lan kombinasi bisa rampung;Bahan tradisional biasane ngalami proses rumit kayata desain, pemotongan / pengeboran, welding, sandblasting / perawatan permukaan, nyemprotake permukaan, anodizing permukaan, lsp.

Bahan bisa digunakake maneh:wiwit bagean mechanical nggunakake profil aluminium industri ora panas gandheng ing kabèh proses produksi, bagean gampang disassemble, lan kabeh bahan lan aksesoris bisa digunakake maneh;Nanging, bahan tradisional arang digunakake maneh amarga nglereni deformasi lan biaya disassembly dhuwur.

Ngirit jam kerja:amarga proses produksi prasaja, sampeyan bisa nyimpen akeh jam wong;Utamane nalika nggarap maneh amarga kesalahan produksi, bisa ngirit kaping pirang-pirang wektu dibandhingake karo bahan tradisional.

tliti dhuwur:amarga proses Manufaktur wis ora ngalami overheating welding, materi wis ora deformed, lan presisi Déwan dhuwur;Welding termal saka bahan tradisional mesthi bakal nyebabake deformasi, sing bakal mengaruhi akurasi perakitan pungkasan.

Penampilan sing apik banget:peralatan karo profil aluminium industri wis katon luwih modern, lan lapisan oksidasi anodic unik luwih stabil saka cara nutupi ana.


Wektu kirim: Jun-25-2022