Klasifikasi lan Prospek Pengembangan Elektroda Aluminium Foil

Elektroda Aluminium Foil Otomatis 1050

Electrode foil, sejenis bahan khusus sing digunakake kanggo nggawe elektroda positif lan negatif saka kapasitor elektrolitik aluminium, minangka bahan baku utama kapasitor elektrolitik aluminium.Electrode foil uga disebut "CPU Kapasitor Elektrolit Aluminium".Foil elektroda njupuk foil optik minangka bahan utama lan dibentuk liwat serangkaian prosedur pangolahan kayata korosi lan pembentukan.Electrode foil lan elektrolit bebarengan akun kanggo 30% -60% saka biaya produksi kapasitor elektrolitik aluminium (nilai iki beda-beda gumantung karo ukuran kapasitor).

Cathetan: kapasitor elektrolitik aluminium digawe kanthi nggulungake foil aluminium anodik sing corroded sing ditutupi film oksida, kertas aluminium katodik corroded lan kertas elektrolitik, impregnating elektrolit sing digunakake, lan banjur disegel ing cangkang aluminium.

Tipe elektroda foil

1. Miturut panggunaan, foil elektroda bisa dipérang dadi foil katoda lan foil anoda.
Foil katoda: foil optik elektronik langsung digawe dadi produk rampung sawise karat.Anode foil: voltase bakal Applied ing tataran karat, lan proses tatanan bakal digawa metu sawise karat kanggo mbentuk foil anoda.Kesulitan proses lan nilai tambah saka foil anoda dhuwur.

2. Miturut tataran produksi, bisa dipérang dadi foil karat lan foil tatanan.
Foil korosi: aluminium foil elektronik digunakake minangka bahan mentah.Sawise karat karo asam klempakan lan solusi alkali, bolongan nano kawangun ing lumahing aluminium foil, mangkono nambah area lumahing foil optik.Foil sing dibentuk: foil korosi digunakake minangka bahan mentah kanggo perawatan oksidasi anodik, lan film oksida digawe ing permukaan foil korosi liwat voltase oksidasi anodik sing beda.

3. Miturut voltase apa, bisa dipérang dadi kurang voltase elektroda foil, medium dhuwur voltase elektroda foil lan Ultra-dhuwur voltase elektroda foil.
Foil elektroda tegangan rendah: tegangan kerja kapasitor elektrolitik yaiku 8vf-160vf.Foil elektroda voltase medium lan dhuwur: tegangan kerja kapasitor elektrolitik yaiku 160vf-600vf.Foil elektroda voltase dhuwur banget: tegangan kerja kapasitor elektrolit yaiku 600vf-1000vf.

Foil elektroda khusus digunakake kanggo nggawe kapasitor elektrolitik aluminium.Kemakmuran industri elektroda foil raket karo pasar kapasitor.Rantai industri lengkap persiapan foil elektroda njupuk aluminium kemurnian dhuwur minangka bahan mentah, sing digulung dadi foil aluminium elektronik, lan pungkasane digawe dadi foil elektroda liwat proses karat lan pembentukan kimia.Foil elektroda khusus digunakake kanggo nggawe katoda lan anoda kapasitor elektrolitik aluminium, lan pungkasane digunakake ing elektronik konsumen, produk komunikasi, elektronik otomotif lan peralatan listrik terminal liyane.

Ing babagan panjaluk, elektronik konsumen tradisional lan elektronik industri terus berkembang, dene pangembangan infrastruktur anyar, utamane kendaraan energi anyar, stasiun pangkalan 5g lan lapangan aplikasi liyane bakal nyebabake bledosan permintaan kanggo foil elektroda hulu.Ing wektu sing padha, promosi cepet lan wutah baterei ion sodium bakal nyedhiyani engine anyar kanggo dikarepake kanggo aluminium foil.

Aluminium lan lithium bakal ngalami reaksi alloying ing potensial kurang, lan tembaga mung bisa dipilih minangka kolektor kanggo baterei lithium-ion.Nanging, aluminium lan sodium ora bakal ngalami reaksi paduan kanthi potensial sithik, mula baterei ion natrium bisa milih aluminium sing luwih murah minangka kolektor.Kolektor saiki positif lan negatif saka baterei ion sodium yaiku aluminium foil.

Sawise aluminium foil ngganti foil tembaga ing baterei ion sodium, biaya materi kanggo nggawe kolektor ing saben baterei kwh kira-kira 10%.Baterei ion sodium duwe prospek aplikasi sing apik ing bidang panyimpenan energi, kendaraan roda loro listrik lan kendaraan kelas A00.Ing 2025, panjaluk baterei domestik ing telung lapangan kasebut bakal tekan 123gwh.Saiki, amarga rantai industri sing durung diwasa lan biaya manufaktur sing dhuwur, biaya produksi nyata baterei ion sodium luwih saka 1 yuan / wh.Bisa dikira ing taun 2025, panjaluk aluminium foil ing baterei ion sodium kira-kira 12,3 milyar yuan.

Electrode Aluminium Foil Auto New Energy Vehicle


Wektu kirim: Jun-29-2022