Bedane antarane Tas Aluminium Foil lan Tas Dilapisi Aluminium

Lapisan aluminium yaiku lapisan aluminium tipis (udakara 300nm) vakum sing nguap ing substrat.Umume, ora digunakake ing masak tas sterilisasi.Tas aluminium foil langsung nggunakake bahan dasar aluminium foil murni, lan kinerjae relatif sampurna.

Yutwin 3003 Aluminium Foil tas

Klasifikasi tas aluminized:

Tas Yin Yang: siji sisih digawe saka materi komposit transparent, lan sisih liyane digawe saka bahan aluminized, karo katon salaka putih lan lumahing padhang.

Tas aluminium foil cahya: materi dilapisi aluminium, katon putih salaka, lumahing padhang.

Tas aluminium foil Matte: materi dilapisi aluminium, katon putih perak, permukaan Matt.

Tas foil emas matte: materi sing dilapisi aluminium, katon emas peteng, permukaan kusam, permukaan ireng lan matte.

Tas aluminium foil digawe saka aluminium murni.Iku putih salaka (porselin putih) ing katon, karo lumahing nggilap lan rasa tekstur.

Bedane antarane tas aluminium foil lan tas aluminium dilapisi:

Ing babagan bahan, tas aluminium foil nduweni kemurnian dhuwur lan aluminisasi kanthi bahan komposit;

Ing babagan biaya, rega tas aluminium foil luwih dhuwur tinimbang plating aluminium;

Ing babagan kinerja, kelembapan-bukti lan nyuda suhu tas aluminium foil luwih apik tinimbang plating aluminium.Tas aluminium foil wis rampung direksa saka cahya, lan aluminium plating uga duwe efek shading;

Ing babagan panggunaan, tas aluminium foil luwih cocok kanggo komponen elektronik, panganan masak, daging, lan liya-liyane kanthi syarat dhuwur kanggo tahan kelembapan lan pompa vakum.Plating aluminium cocok kanggo teh, bubuk, komponen elektronik, lsp;

Kepiye carane nggawe kemasan komposit aluminisasi?

1. Pilih lim tengen
Pilih VMCPP, VMPET lan lem khusus liyane sing cocog kanggo laminasi film aluminisasi.VMCPP lan VMPET saka manufaktur beda duwe beda gedhe sawise lamination.

2. Proses
1)Suhu oven lan roller komposit dikurangi kanthi masing-masing 5-10 ℃;
2)Suhu kamar curing ora ngluwihi 45 ℃;
3)Pet/vmpet/pe (CPP) diracik sepisanan, diobati nganti 1-2 jam, banjur diracik kaping pindho;
4)Yen udhara garing, nyuda dosis curing kanthi 10%.

Carane nggawe tas aluminium foil?

1. Pamilihan framing
Sing luwih splicing, luwih murah biaya.Milih spesifikasi sing cocog miturut kahanan peralatan bisa nyuda kerugian.

2. Proses
1)Jumlah gluing kira-kira 1,5 kaping film putih.Nalika printing kebak utawa wilayah printing gedhe, jumlah gluing bakal luwih ditambahi.
2)Sawise pisanan compounding lan curing kanggo 13 jam, kaping pindho compounding bakal digawa metu, lan prodhuk bakal nambani kanggo 72 jam.
3)Aluminium foil ora ngliwati roll flattening, nanging lumebu ing gulungan senyawa.
4)Kontrol ketegangan.
5)Suhu oven lan rol komposit kudu ditambah sabisa.

Kanggo nyimpulake, perlu kanggo ngadili apa tas aluminium foil utawa tas dilapisi aluminium luwih apik, utawa kanthi komprehensif nimbang kemasan produk, masak suhu dhuwur lan aspek liyane miturut anggaran sampeyan dhewe.

Yutwin Alumnyedhiyakake macem-macem aluminium foil bahan pangan profesional kayata 3003 Aluminium Foil, 1060 Aluminium Foil, 8006 Aluminium Foil.We ndhukung pelanggan kanggo ngatur miturut kabutuhan, welcome kanggo hubungi kita kanggo kutipan.


Wektu kirim: Jun-21-2022