China Manufaktur Supplier Prepainted Aluminium

Katrangan singkat:

Koil aluminium sing dilapisi warna sing diprodhuksi dening perusahaan utamane yaiku lapisan poliester lan lapisan fluorokarbon, kanthi kekandelan antara 0.24mm-1.2mm.Werna utama saiki yaiku putih, abang, biru, perak-abu-abu, lan liya-liyane.Pelanggan bisa milih macem-macem werna liwat kertu werna Raul miturut kabutuhan dhewe.

Kumparan aluminium sing dilapisi warna dilapisi warna ing piring aluminium utawa (kumparan aluminium).Aluminium sing dilapisi warna fluorokarbon umum lan aluminium sing dilapisi warna poliester digunakake ing panel aluminium-plastik, veneer aluminium, lan panel honeycomb aluminium.Langit-langit aluminium, permukaan atap, sisa, kaleng, produk elektronik.Bobot saben unit volume paling entheng ing antarane bahan logam.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Koil aluminium sing dilapisi warna sing diprodhuksi dening perusahaan utamane yaiku lapisan poliester lan lapisan fluorokarbon, kanthi kekandelan antara 0.24mm-1.2mm.Werna utama saiki yaiku putih, abang, biru, perak-abu-abu, lan liya-liyane.Pelanggan bisa milih macem-macem werna liwat kertu werna Raul miturut kabutuhan dhewe.

Kumparan aluminium sing dilapisi warna dilapisi warna ing piring aluminium utawa (kumparan aluminium).Aluminium sing dilapisi warna fluorokarbon umum lan aluminium sing dilapisi warna poliester digunakake ing panel aluminium-plastik, veneer aluminium, lan panel honeycomb aluminium.Langit-langit aluminium, permukaan atap, sisa, kaleng, produk elektronik.Bobot saben unit volume paling entheng ing antarane bahan logam.

Koil aluminium sing dilapisi warna diproses kanthi ngumbah, chromizing, roll coating, baking, lan liya-liyane, lan permukaan coil aluminium dilapisi karo macem-macem lapisan cat warna.Kinerjae stabil banget lan ora gampang karat.Sawise perawatan khusus, lumahing bisa tekan 30 taun jaminan kualitas.

Kumparan Aluminium Prepainted

1. Prepainted Aluminium Coil

produk

Kumparan aluminium prepainted

kekandelan

0,2-3,0 mm

ambane

30-1600

Bahan

1050, 1060, 1100, 3003, 3004, 3105, 5052, 5005, 5754, 5083, 6061 lsp

Temper

O, H12, H14, H16, H18, H24, H26, H32, H34, lsp

Diameter njero

508 mm, 610 mm

warna

werna RAL utawa minangka klien mbutuhake

Ketebalan lapisan

lapisan PVDF: luwih saka 25micron

lapisan PE: luwih saka 18 micron

Packing

Pallet kayu standar ekspor (minangka syarat)

Syarat-syarat pembayaran

L / C ing ngarsane utawa 30% T / T ing advance minangka simpenan, lan imbangan 70% marang salinan B / L.

MOQ

6 ton saben ukuran

wektu pangiriman

ing 25-30 dina

Loading Port

Pelabuhan Qingdao

Aplikasi

Atap, fasad, langit-langit, talang, roller shutter, papan komposit

2. Bedane antarane Coil Aluminium Prepainted lan Coil Steel Prepainted

prabédan

Warna Aluminium Coil

Kumparan Baja Prepainted

Daya tahan

25-40 taun

15 taun watara

Bobot

Kapadhetan: 2.71g/mm3 Luwih entheng, watara sapratelo saka Baja

Kapadhetan: 7.85g/mm3

Kekuwatan & Kaku

Ing tingkat tengah, cukup kanggo mbangun omah

luwih apik

Penampilan

Luwih alus tinimbang baja

mulus

Properti anti-gludhug

Anti gludhug

Ora ana properti anti-gludhug

Tile mbentuk

Nduwe sifat welding sing apik lan njaga properti fisik ing suhu sing kurang

Wis shortness kadhemen.Ing suhu kurang, iku gampang kanggo break.

Kinerja biaya

Kinerja biaya dhuwur.bobot entheng, banyu-bukti, gampang mlengkung, sesanti stereoscopic apik;

Bobot kaping telu saka aluminium;properti tahan banyu tingkat tengah;

Nilai Recovery

Nilai Recovery dhuwur, 70% saka nilai asli

Ora Nilai Recovery

Fitur

Meter saben ton kaping telu luwih saka Steel;

Rega komparatif luwih murah

Klasifikasi Warna Coated Aluminium Coil (Papan):

Lapisan kumparan aluminium sing dilapisi warna bisa dipérang dadi kumparan aluminium dilapisi poliester (PE) lan kumparan aluminium dilapisi fluorokarbon (PVDF).

Bedane antarane lapisan poliester lan fluorokarbon (carane milih lapisan sing beda):

Lapisan poliester (PE):
Iku jenis lapisan ultraviolet anti-UV.Resin poliester minangka polimer sing ngemot ikatan ester ing ranté utama minangka monomer.Resin asam ton ditambahake.Penyerap ultraviolet bisa dipérang dadi seri matt lan gloss dhuwur miturut gloss.Utamane cocok kanggo dekorasi interior lan papan iklan.

Lapisan Fluorokarbon (PVDF):
Iki digawe kanthi nyampur resin fluorocarbon karo fluoroalkene minangka monomer dhasar, pigmen, pelarut ester alkohol lan aditif.Sawise manggang ing suhu dhuwur kanggo mbentuk film, struktur molekul ing lapisan nyenyet, lan nduweni resistance cuaca super.Lapisan fluorokarbon bisa dipérang dadi lapisan fluorokarbon tradisional lan lapisan nano-fluorokarbon miturut struktur pambentuk film permukaan.Utamane cocok kanggo dekorasi lan tampilan dekorasi njero ruangan ruangan lan ruangan, rantai komersial, pariwara pameran ing papan umum.

Ketebalan lapisan: PVDF (fluorocarbon) ≥25micronPOLYESTER (poliester) ≥18micron;

Glossiness: 10-90%;

Kekerasan lapisan: luwih saka 2H;

Adhesion: ora kurang saka level 1;

Resistance impact: 50kg/cm, tanpa cat peeling lan ora retak.Werna Polyester bisa digunakake kanggo 20 taun, nalika fluorocarbon bisa digunakake kanggo 30 taun tanpa discoloration.

Karakteristik Warna Coated Aluminium Coil:

Flatness:Ora ana indentasi suhu dhuwur komposit ing permukaan.Ora ana kaku ampas ing lumahing Papan, lan ora bakal deform sawise shearing.

hiasan:Dilapisi gandum kayu lan watu, nduweni rasa nyata saka materi nyata lan kaendahan alam sing seger.Pola sing digawe ing bakal, menehi pelanggan sawetara saka sudhut pilihan pribadine, kang bisa enrich konotasi humanistik produk lan menehi wong rasa seneng luwih ayu.

Ketahanan cuaca:Pola cat sing digawe kanthi nutupi lan manggang ing suhu dhuwur nduweni retensi gloss dhuwur, stabilitas warna sing apik, lan owah-owahan warna sing minimal.Cat poliester dijamin 10 taun lan cat fluorocarbon dijamin luwih saka 20 taun.

Mekanik:Panggunaan aluminium, plastik, lan adhesive kualitas dhuwur, nggunakake teknologi komposit canggih.Produk kasebut nduweni kekuatan mlengkung lan mlengkung sing dibutuhake dening papan hiasan.Ing patang musim, owah-owahan tekanan angin, suhu, kelembapan, lan faktor liyane ora bakal nyebabake mlengkung, deformasi, lan ekspansi.

Perlindungan lingkungan:Tahan kanggo uyah lan alkali asam udan karat, iku ora corrode lan gawé bakteri beracun, ora ngeculake gas beracun, ora nimbulaké karat saka keel lan tetep bagean.

Flame retardancy:ora kurang saka tingkat B1 miturut peraturan nasional.

Bahan saka aluminium coil:

1000 seri:
Plat aluminium seri 1000 uga disebut piring aluminium murni.Ing antarane kabeh seri, seri 1000 kalebu seri kanthi isi aluminium paling akeh.Kemurnian bisa tekan luwih saka 99,00%.Regane relatif murah.Umume sirkulasi ing pasar yaiku seri 1050 lan 1060.

2000 seri:
2A16 (LY16) 2A06 (LY6) 2000 seri piring aluminium ditondoi dening atose dhuwur, kang isi tembaga paling dhuwur, bab 3-5%.

3000 seri:
Utamane diwakili dening 3003 3003 3A21.Bisa uga diarani piring aluminium anti-karat.Proses produksi piring aluminium seri 3000 bangsa kita apik banget.Plat aluminium seri 3000 digawe saka mangan minangka komponen utama, kanthi isi antarane 1.0-1.5.Iki minangka seri kanthi fungsi anti-karat sing apik.

4000 seri:
Plat aluminium sing diwakili dening seri 4A01 4000 kalebu seri kanthi isi silikon sing luwih dhuwur.Isi silikon biasane antarane 4,5-6,0%.Iku belongs kanggo bahan konstruksi, bagean mechanical, bahan forging, bahan welding, karo titik leleh kurang, lan resistance karat apik.

Katrangan produk: Nduwe karakteristik tahan panas lan tahan nyandhang.

5000 seri:
Kanthi seri 5052.5005.5083.5A05 minangka wakil, piring aluminium seri 5000 kalebu seri plat aluminium paduan sing luwih umum digunakake, lan unsur utama yaiku magnesium, lan isi magnesium antarane 3-5%.Bisa uga diarani aluminium-magnesium alloy.Karakteristik utama yaiku kapadhetan rendah, kekuatan tarik dhuwur, lan elongasi dhuwur.

6000 seri:
kanthi 6061 minangka wakil, utamane ngemot rong unsur magnesium lan silikon.6061 minangka produk palsu aluminium sing diproses kadhemen, sing cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake resistensi karat lan oksidasi sing dhuwur.

Karakteristik umum 6061: Nduwe karakteristik antarmuka sing apik, lapisan sing gampang, kekuatan dhuwur, kegunaan sing apik, lan tahan korosi sing kuat.

Keuntungan saka Coil Aluminium Coated Warna:
1. Tekstur entheng, luwih gampang dibentuk

2.Ketahanan korosi Amarga nduweni film oksida sing nyenyet ing permukaane, nduweni adhesi sing kuat, tahan oksidasi, tahan asam, tahan alkali, tahan korosi, tahan bosok, lan tahan ultraviolet.
3.Good suhu resistance, titik leleh saka aluminium punika 660 derajat, suhu umum ora bisa tekan titik leleh kang
4. Papan nduweni kekuatan sing dhuwur banget, sing bisa dipotong, dipotong, diimbangi, dilatih, disambungake, tetep lan dikompres ing pinggir.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk