Mesin irisan spacer aluminium

Katrangan singkat:

Paduan 1100 3003 H18

0.18mm 0.2mm 0.3mm karo 18mm kanggo 40mm


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Mesin iki digunakake kanggo Cut Strip aluminium mbalek lengthwise menyang Strip panah lan recoil iku.

PARAMETER MATERIAL:

Bahan baku, paduan aluminium, baja keras lan bahan foil alus
Spesifikasi bahan baku, ketebalan bahan 0,1 ~ 0,5 mm
Materi jembar maksimum 600 mm
Diameter inti kumparan entri ID 152 & 508 / Mundur 305 mm coil inti
diameteripun maksimum 1300 MM
Tipe piring kumparan ≤40
Bobot kumparan (Max) ≤3 t produk rampung
Jembar maksimum 600 mm Max 20 Cut lan jembaré irisan Minim 16mm .shearing
Jembar Pangkas (min / Maks) siji sisih 3 ~ 7 mm produk rampung
Diameter njaba maksimal 305 mm ~ 1200 mm inti kumparan OD (Maks)
Toleransi menara ≤0,2 mm
Akurasi dawa ≤ 1‰

Kualitas permukaan:

No owah-owahan kualitas lumahing sawise liwat Sepur.
Mjembaré muter kinerja echanical 700 mm
Uimbuhan centering ncoiler 150 MM

PIERCING SABUK:

Mode nglereni manual hob
Nyukur kacepetan maksimum 0.1 ~ 0.5200M / Min
Geser Kacepetan Minimal 10m / Min
Mode pangolahan kethokan nduwurke tumpukan uncoiling
Range tension 600-800N
Range tegangan coiling 28l-3600n
Total daya udakara 70KW (60% panggunaan energi sing bisa dianyari)
Total bobot peralatan udakara 12 ton


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita